Na EmbedIT si nejvíce cením otevřeného a přátelského prostředí. Neformálnost a možnost vyjádřit svůj názor není všude samozřejmostí.
Současně máme skvělé pracovní prostředí, takže se zde člověk cítí dobře a do práce chodí rád :)
Oceňuji i work-life balance, který není jen frází, ale realitou a také možnost práce z homeoffice.
Vždy je prostor kam se posouvat, ale vlastně mě ani nic konkrétního nenapadá...
V EmbedIT je především skvělý kolektiv a atmosféra, obrovské příležitosti k seberozvoji a vzdělávání, a to nejen díky školením, kurzům, trainee programům apod., ale také díky sídlení know-how kolegů s různými zkušenostmi a praxí.
Dalším pozitivem jsou benefity, kterých firma nabízí celou řadu, snaha vyjít vstříc požadavkům zaměstnanců a celková péče o ně.
Po změnách v posledních letech se některé věci stále ladí, což působí trochu divoce. Na druhou stranu to přináší nové možnosti a projekty, které firmu i zaměstnance posouvají dál.
Nejnovější technologie, možnost spolurozhodovat o využívaných technologiích, zajímavé projekty, talentovaní kolegové, nadřízení, kteří rozumí tomu, co dělá jejich tým, protože to kdysi taky dělali/stále dělají. Určitě to není firma, kde sednete a děláte rutinní práci pořád dokola. Právě naopak, je tu velmi kreativní prostředí, spousta zajímavých problémů a projektů k řešení a veliká volnost při jejich řešení.
Už na začátku jsem poznal, že firma je velmi dynamická, což ale chápu jako naprosté pozitivum, protože není nic horšího než chodit každý den do práce a dělat stejnou věc pořád dokola. Některé projekty se začali a pak třeba zrušili, ale přišli zase jiné, ještě zajímavější.
EmbedIT je synonymem pro dynamiku a inovace. Je známá svou rychlou adaptací nových technologií a poskytuje svým zaměstnancům příležitosti k profesnímu růstu a dalšímu vzdělávaní. Pokud preferujete klid a pohodu, možná byste měli hledat společnost typu korporace. Nicméně, pokud se vám líbí výzvy a příležitosti k učení se novým věcem, rozhodně byste měli vyzkoušet EmbedIT.
EmbedIT prošel za poslední dva roky turbulentním vývojem, který kopíroval podnikové změny. Strategie a dlouhodobá vize nejsou nic, co byste v EmbedITu našli.
V EmbedIT člověk získá spoustu zkušeností s mnoha nástroji, které jsou pro práci potřebné. Po dohodě s nadřízeným taky není problém častěji pracovat z domova.
Rozhodnutí vedení společnosti přicházejí většinou direktivně a nedomyšleně, zaběhnuté funkční procesy se zruší bez náhrady, vzniká pak chaos, naopak se nasazují nové prostředky, které v podstatě nikomu nic nepřinesou.
I received a lot of new knowledges in EIT, it pushed me to be better and learned it in limited time because everything happened very fast here.
Not being honest with what actually happened. Only surfaced the good side, but the bad side not informing openly. So somehow everything seems fine, but in reality it's not.
Zdrhééééj, jestli nejsi masochista, vyhni se téhle firmě obloukem!
- neustálé transformace
- politické boje v managementu
- korporátní zkostnatělé procesy komplikující obyčejnou práci
- top management vyhazuje lidi za to že mají jiný názor