Práce s moderními a rozmanitými technologiemi umožňuje hodně odborně vyrůst. Firma není přehnaně svázána formálními pravidly, takže lze uvádět v život vlastní nápady, pokud je dokážete prodat. Pracují zde velmi inteligentní a schopní lidé, vztahy mezi řadovými zaměstnanci jsou vesměs velmi přátelské.
Důležitá rozhodnutí se dělají jen mezi kluky, co spolu mluví. Směrem dolů zůstávají nevysvêtlena, případně vysvětlena stylem "to přišlo shora" nebo "bude se to dělat, protože jsem to řekl". Politikaří se i kvůli maličkostem. Mezi řadovými zaměstnanci je rozšířeno přesvědčení, že tato firma je dočasné útočiště k nabrání zkušeností, dostat výpověď s odstupným je chápáno jako úspěšné dosažení cíle.
Relativní volnost v řešení úkolů a protože vše je na punk, jde si vyhádat téměř cokoli. Lidi jsou fajn.
Střední a vyšší management, konstatní změny, všechno se mění ze dne na den, bez nějaké přípravy. Nic není jisté.
Jobs fit for working parents
Z pohledu mladého člověka, je toto spíše negativum. Pokud jste spokojeni s málem. Vhodné spíše pro někoho, kdo chce relativně teplé místečko, za málo práce. Pokud bude držet krok, o místo se asi bát nemusí. Naopak lidé chtějící něco radikálně změnit/zlepšit se tu moc neohřejí.
Work in an international environment
Česká firma, která ale hlavně spolupracuje s Asií. Z dlouhodobého hlediska se dá dostat na pár dní v roce do zahraničí, ale spíše vyjimečně. Záleží na pozici a spíše vyšší pozice, nižší spíše ne.
Management - neefektivita, není v těch věcech řád, špatná komunikace. jednostrannost.
samozřejmě častokrát mikromanagement, který věci neřeší, ale jak píši více, nejsou ty pravidla, takže se furt tlačí nějaká hodnota a pak to má být opačně. to mi vadí velmi.
Vstricnost a ochota vsech zamestnancu, se kterymi spolupracuji
obcas s tlakem na dodani v terminu, nicmene to neni nic neobvykleho:)
Opportunity to use foreign languages
Mezinarodni prostredi + pobocky v zahranici (nejen EU).
Work in a team of young people
Pracuji zde lide vsech vekovych kategorii = vzajemne se spolu obohacuji. Poji se tedy kombinace novych trendu a praktickych zkusenosti. Vysledkem je win win pro vsechny:)
There are 36 more comments about this company, but we are not 100% sure yet that they were written by employees. What is the difference between a confirmed and an unconfirmed review?