FläktGroup Czech Republic a.s.

Výroba průmyslových chladicích a klimatizačních zařízení

Práce na CNC
Vedení firmy.
Napsáno:květen 2021

Dobré vztahy s kolegy, až na několik výjimek bezproblémová spolupráce s dalšími odděleními.
Totální nekompetentnost nového vedení Nulová podpora managementu Neplnění slibů Nezájem vedení o provoz oddělení Mzda nižší než v okolních podnicích Nekompetentní zásahy do personálních zakázek
Napsáno:listopad 2019

benefity pracovní doba
mezilidské vztahy rychlost změn ve firmě
Napsáno:květen 2019

Chování vedení k zaměstnancům. Neochota ke změnám. Řízení jak z doby dávno minulé.
Napsáno:duben 2019

Peníze nebyly za přesčas ale normální směnu. Kolegové vypomohli když bylo potřeba a nadřízený měl lidský přístup. Nikoli jak drtivé většině dnešních firem. Pracuješ máš nadprůměrné ohodnocení, loajalita je vzájemná
Práce kde se opravdu člověk nadře, nezastaví. Snaha přivézt "novodobé" praktiky z automotivu do kusové výroby kde to opravdu nejde. Normy byly někdy až za hranou nejen možnosti stroje ale i lidské (norma na kus byla nižší než stroj byl schopen vyrobit, či nastaveno na práci každou rukou zvlášť a současně Normy nešlo upravit ani na žádost).

Práci bez přesčasů
Člověk který opravdu pracuje, je řádně ohodnocen. Dříve bylo hodnocení založeno na úkole
Napsáno:září 2024

Pouze ranní směna. Možnost přesčasů.
Špatné vedení firmy. Neschopnost techniků a lidí co mají nastarosti materiál. Naprostá ignorace zaměstnanců.

Firma si vždy zaukčí lidi kteří mají malou nebo vůbec žádnou zkušenost. Práce ve firmě není náročná a složitá a zvládne jí téměř každý po krátké době sám.
Napsáno:říjen 2023

Jsem spokojený se svou pozicí a hlavně s tím jak se ke mě chová můj mistr.Jsem totiž spíše rebel a prostě když se mi něco nelíbí ozvu se a to někdy až dost rázně , ale on je prostě pán ! Vždycky mě dokázal usměrnit stylem že mi vlastně pomohl zkrotit vztek na takovou míru že jsem byl schopný dále pracovat bez jakýchkoliv problému a hlavně pokud se jedná o můj soukromí život vždycky mi vyhověl potřeboval jsem domů kvůli zabouchnutým klíčům a nebyl problém dal mi dovolenou ať si to jedu vyřídit a to je jen jeden z mnoha příkladů kdy se na mě nevykašlal jako člověk ale zachoval se jako člověk.Každopádně i s prací samoutnou jsem spokojen je to sice dřina ale za slušné peníze a na jednu směnu lidi co byste více chtěly.Nechápu proč odsud odešly někteří lidé jelikož za to co tady děláme si většinou zoodpovídáme sami z 95% a když něco pokazíme tak víme že to na nikoho nemůžeme hodit.A ten plat slušný průměr v čistém první tři měsíce je to všude stejné okolo 15000 a potom když se osvědčíte tak vás firma dokáže ocenit a zvedne vám třídu a najednou už jste na 18000 a potom každý rok jsou zde odbory v plné síle a vyjednávají podmínky na kolektivní smlouvě s tím, že se opravdu každý rok navýší mzda.A k tomu bonus na dovolenou v červnu a to co je pro mě důležité tato firma naprosto odsuzuje feťáky takže tady si člověk opravdu může být jistý že tu nikde nepoletuje člověk který vás nějak ohrozí pod vlivem drog.
Nejsem spokojený s některými kolegy, ale znáte to v každé firmě se najde vždycky někdo kdo ten kolektiv prostě kazí a kazit ho bude tzv. černá ovce.
Napsáno:leden 2019

U této firmy máme ještě 7 komentářů, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?

Zaujala / nezaujala vás firma FläktGroup Czech Republic a.s.?