Energetická divize skupiny Veolia
Veolia Bike Team
Učit se a posouvat+3

Skupina Veolia

Vodohospodářství a energetika

Veolia je součástí nadnárodní skupiny s více než 170letou tradicí. V České republice zaměstnáváme téměř 8 000 profesionálů a působíme ve třech klíčových oblastech: vodohospodářství, energetika a oběhové hospodářství. Jsme předním dodavatelem pitné vody a čištění odpadních vod od roku 1996. Patříme mezi největší výrobce tepla a elektřiny v ČR. Naše divize využití odpadů nabízí komplexní služby zaměřené na maximální recyklaci materiálů.

Poznejte naši firmu zblízka

Objevte, jaká je u nás firemní kultura a pracovní atmosféra. Zjistěte, zda je to prostředí, které vám bude vyhovovat.
Všechny pobočky (212)

Celková spolupráce75 %
Výše příjmu

Míra spokojenosti

64 %
Sloupec vám ukazuje, nakolik jsou zaměstnanci spokojeni s příjmem. Čím větší procento, tím více jsou spokojeni. Jedná se o průměrnou spokojenost zaměstnanců, kteří hodnotili příjem.

Jak zaměstnanci hodnotí svůj příjem?

Za moji práci mě platí velmi dobřeříká 2814 %
Za moji práci mě platí slušněříká 7636 %
Mohlo by to být lepší, ale nestěžuju siříká 5325 %
Jinde by mi za stejnou práci nejspíše zaplatili lépeříká 2512 %
Jinde by mi za stejnou práci určitě zaplatili lépeříká 3015 %
Zaměstnanci doporučují
doporučuje 115

Jasně daný systém odměňování, nízká fluktuace zaměstnanců, výplata chodí pravidelně a včas.

Chci si přečíst další upřesnění od 1

doporučuje 58

Rozmanitou práci
doporučuje 47

Je zde možné pracovat v rozmanitých dělnických kategoriích -svářeč, topenář, zámečník, dělník montáže předizolovaného potrubí, řidič atd. Možná je i administrativa.

Chci si přečíst další upřesnění od 1

Příjemné pracovní prostředí
doporučuje 42

Řád a pravidla
doporučuje 37

Jasně definované pracovní pozice, přesně definovaná hierarchie, závazné pracovní postupy téměř pro každou situaci.

Zaujala / nezaujala vás firma Skupina Veolia?