S čím jsem nejvíce spokojena? Určitě s kolektivem a fér jednáním
Příjemné pracovní prostředí
Atmosféra je parádní. Všichni si tykají, jsou přátelští, milý a nápomocní.
Protože v prvních 2-3 týdnech je školení, kde se vysvětluje vše potřebné a pokud někdo nemá zkušenosti s tímto oborem, tak se naučí spousty nových věcí.
Jsem velmi spokojená. Mohu pracovat z domova a za celou dobu jsem neměla s firmou žádný problém. Šéfové jsou v pohodě a vždy pokud to bylo třeba mě vyšli vstříc. Je tu prima parta a práce mě baví.
Není to firma, o jaké jsem si myslela, že to je. Nastoupila jsem hned po škole, tak nemůžu srovnávat, ale spokojená jsem nebyla, výpověď jsem dala po 14ti dnech. Než jsem nastoupila, četla jsem tady komentáře o přátelském prostředí, což vůbec dle mé zkušenosti nebyla pravda, naopak. Arogantní reakce nadřízené/ho na každou otázku: ,,Co myslíš, zkus přemýšlet” nebo ,,Nevidíš, že si jdu pro kávu?” Přitom stačilo říct ano ne. Další nadřízený/nadřízená překypoval/a otřesným chováním, ta/ten na nás při každé drobné chybě zvyšoval/a hlas během hovoru se zákazníkem. Doporučuji Vám krom tohoto portálu si ověřit zkušenosti i jinými prostředky.
Jak by mi to sedlo ve společnosti 4Life Direct Insurance Services?
Příjemný kolektiv, skvělé prac. podmínky. Hodně zábavy v práci. Je to práce, do které budete chodit s úsměvem. Holky z kvality vždy vědí všechno správně vysvětlit, když nastane nějaký problém. Lidé z HR jsou přátelští, vždy vyslechnou a poradí. Nadřízený je pro každou zábavu nikdy ji nezkazí. Shrnutí příjemná atmosféra, není dusno v práci, dobré finanční ohodnocení.
Jsem v této firmě už třetím rokem a jsem tady nadmíru spokojený. Ač to bude znít klišé, protože se to píše v každém druhém inzerátu, tak tahle firma je velmi rodinná. S každým si tady hned po tykáte (I s šéfem) a vše je hrozně uvolněné, příjemné a hlavně ta sranda tady? no hrozná sranda!! :D Často míváme nějaké odměny tipu: Ranní chlebíčky na snídani, zákusky, soutěže o obědy, slavíme taky Halloween, velikonoce. A naše firemní večírky jsou taktéž nezapomenutelné a plné srandy.
Vřele tuhle firmu doporučuji a věřím, že takový kolektiv už nikdy nikde nenajdu. (Hodnotím jako člověk co chodí každý den do kanceláře. Je jasné že z home office to nebude tak intezivní jak z kanceláře :))
Zaujala / nezaujala vás firma 4Life Direct Insurance Services?