Pracovní prostředí pražské centrály na Brumlovce
Práce osobního bankéře na pobočce naší banky
Náročné úkoly+9

Moneta Bank

Bankovnictví

Jsme ryze česká banka, která s veškerou péčí obsluhuje více než milion a půl klientů v celé zemi. Každý den přinášíme to nejlepší ze světa tradičních bank i moderních technologií a na základě zpětné vazby měníme bankovní svět k lepšímu. Chceme být nejinovativnější organizací poskytující finanční služby v České republice v očích našich klientů, zaměstnanců i komunit, ve kterých podnikáme. Hledáme odborníky, kteří mají chuť vytvářet s námi moderní a digitální banku.

Poznejte naši firmu zblízka

Objevte, jaká je u nás firemní kultura a pracovní atmosféra. Zjistěte, zda je to prostředí, které vám bude vyhovovat.
Všechny firmy (399)

férové jednání, benefity
vadí mi, že není pobočka zavřená přes oběd a není takový klid na oběd
Napsáno:březen 2026

Oceňuji si svůj pracovní zorganizovat dle svých potřeb, avšak mi chybí v benefitech body v benefit plus, či edenred, které bych uplatila např.: v lékarně, optice.
Napsáno:březen 2026

Kanceláře pražské centrály

Kanceláře pražské centrály

Open space našeho ostravského kontaktního centra

Open space našeho ostravského kontaktního centra

IT kolegové řeší nějaký zajímavý problém

IT kolegové řeší nějaký zajímavý problém

Letní popracovní akce pro zaměstnance pražské centrály na naší terase.+9

Po ukončení zkušební doby, i když stále jako nováček hodnotím kladně: Skvělý kolektiv v týmu - kolegové a nadřízení Příjemné pracovní prostředí Vstřícné jednání Sdílení know-how Pro mě profesně zajímavá a přínosná práce
Negativně hodnotím zejména: Velké zatížení - jak časově, tak psychicky Za mě osobně nedostatek školení na "měkké" dovednosti - soft skills. Většina školení se zaobírá zejména na systém a produkty, manuály také fungují spíše jako pomůcky pro práci se systémem, nežli prodejní pomůcky. Rád bych měl možnost se rozvíjet i na školeních, které se věnují komunikaci, prodejním dovednostem, time managementu, atd.
Napsáno:únor 2026

S kolektivem v ramci meho teamu
flexy, na IT pozici mame malo flexu vzhledem k tomu kolik mame prace nad ramec pracovni doby (tj. mimo office hours)
Napsáno:únor 2026

Jak by mi to sedlo ve společnosti Moneta Bank?
Určitě jsem spokojená s benefitem co se týče penzijního spoření. Myslím si, že měsíční příspěvek je velice slušný. Dále se mi líbí možnost růstu v této společnosti.
Určitě bych ocenila větší komunikaci ze strany vedení k nám na nižších pozicích. Dále by i ohodnocení pro nadprůměrné bankéře mohlo být bohatší.
Napsáno:únor 2026

Oceňuji zajímavé benefity, flexibilní pracovní dobu a možnost pro růst.
Napsáno:únor 2026

Přístup a podpora svého nadřízeného, dobrý kolektiv, možnost realizovat se na nových projektech, spolupráce napříč týmy, možnost flexibilní pracovní doby, možnost využít free day
Nedoceněnost loajality a seniority zaměstnance.
Napsáno:únor 2026

skvělý kolektiv můžu nadřízenému říci cokoliv, co si myslím možnost využívat flexibilní pracovní dobu, práci z domu
tlak na výkon, stálý management nákladů
Napsáno:únor 2026

Incentivní model je nastaven spravedlivě a šikovný bankéř si může vydělat i několikánásobně víc na odměnách než je základní mzda
Napsáno:únor 2026

Nejvíce oceňuji na Monetě, že mi dala velkou příležitost, důvěřovala mi, máme výborné podmínky pro práci, pěkné pracovní prostředí, možnost kariérního růstu, výborné ohodnocení i mnoho zaměstnaneckých benefitů, stále se učíme něco nové, certifikujeme se, školíme, rozvíjíme, máme výbornou partu na pobočce i v celém týmu i regionu, panuje u nás většinou dobrá nálada a zasmějeme se často, soutěžíme rádi, práce nás bankéřů s klienty je pestrá, zajímavá, variabilní, máme ji moc rádi, zvlášť, když nám klientu děkuji či i nás nadřízený pochválí, ano , práce je velmi náročná na čas, přípravu, odbornost i celodenní nasazení, ale spokojenost všech stran je nám největší odměnou, základ je být bravurní obchodník, dobrý člověk a vždy umět pomoci druhým a nadstandardně pečovat o naše klienty... Moneta má NEJ produkty i bankéře v ČR...pod to se podepíši a proto tu jsem již 30 let-a nejlepší lidé pracují v Monetě!
práce je časově náročná, vyžaduje přípravu, mnoho certifikací, zkoušek, musíme se stále učit novému, zachytit nové trendy, práce s lidmi je vždy těžká, ne každý klient je příjemný či má mnoho velkých problémů a my mu musíme pomoci je vyřešit, aby byl spokojený a vracel se nám rád na pobočky, jsme někdy ale i ve stresu , nestíháme, vyčerpaní....
Napsáno:únor 2026
Zaujala / nezaujala vás firma Moneta Bank?