Firemní kultura, na které záleží.
Firemní kultura, na které záleží.
Spolupráce na prvním místě.
Spolupráce na prvním místě.
Moderní zázemí ve třech městech.
Moderní zázemí ve třech městech.
Stabilita firmy+7

CLA Czech Republic

Účetnické a auditorské činnosti

I když jsme celkem velká skupina s více než 300 zaměstnanci, pořád u nás vítězí lidský přístup. V CLA Czech Republic najdete odborníky nejen na účetnictví, audit, daně a mzdy, ale i z oblasti práva, transakčního a korporátního poradenství, oceňování a IT. Naše kanceláře najdete v Praze, Liberci a Olomouci. Jsme členem CLA Global sdružující nezávislé účetní a poradenské firmy. Děláme věci, které nám dávají smysl - třeba pomáháme vést účetnictví významným neziskovým organizacím.

Velkou výhodou flexibilní pracovní doba, benefity, home office
Velmi nízká mzda. Žádná zastupitelnost. Celkový přístup vedení, nezajímá je co chtějí zaměstnanci, tváří se jako rodinná firma, ale jednají jako korporát.

Dá se dobře získat zkušenosti, ale musíte chtít hlavně sami. Nikdo vás nebude zaučovat.

Možnost práce při studiu
Nejsem si jistá jestli firma stále nabídne kratší úvazek, když studujete. Ale je to perfektní start kariéry. Sama jsem zde začla po škole. Nicméně mzda se vám časem se zkušenostmi příliš nezvýší.
Napsáno:listopad 2024

- dobrý kolektiv - možnost home office - rozmanitá práce
- nízké platové ohodnocení - nulová zastupitelnost - nevyhovující pracovní prostředí (malé prostory na veké množství lidí)
Napsáno:únor 2024

Pořádáme společné cyklovýlety.

Pořádáme společné cyklovýlety.

Možnost práce během studia.

Možnost práce během studia.

U nás si nesdílíme jen složky. Sdílíme i radost z práce.

U nás si nesdílíme jen složky. Sdílíme i radost z práce.

Záleží nám na to, abyste se u nás cítili dobře, a to nejen v práci.+7

Nejvíce oceňuji volnou pracovní dobu, můžete si tedy práci zorganizovat dle svých potřeb. Dále velmi oceňuji možnost homeoffice (využívám dva pevně dané dny v týdnu, protože dojíždím) a případně kdykoliv jindy, kdy potřebujete. Zároveň se mi líbí, že atmosféra ve firmě působí přátelsky až rodinně. Důkazem je i to, že se s kolegy vídáme někdy i mimo práci. Je milé, když se váš nadřízený nebo i samotný ředitel/ka zajímá i o váš soukromý život a můžete si s nimi přátelsky popovídat a neberou vás pouze jako číslo :) S tím se pojí i docela početné pořádání různých akcí v rámci firmy, které jsou vždy příjemným zpestřením.
Jediné, co bych vytkla je, že zaměstnavatel nezohledňuje aktuální ekonomickou situaci v ČR, viz nyní vysoká inflace a nezvedá mzdu. Pokud chcete přidat, musíte si jít říci a patřičně si to obhájit, s čím mohou mít někteří lidé problém. Bohužel je to někdy demotivující, vzhledem k tomu, že víte, že jinde by vám pravděpodobně nabídli více peněz. Dále, co bych ještě zmínila, je složitější s naší pracovní náplní čerpání dovolené, protože nefunguje 100% zastupitelnost, ale s tím musí člověk v naší "branži" trochu počítat :) Takže si musí dobře zorganizovat čas.
Napsáno:listopad 2023

Nejvíc jsem spokojena s tím, že nedojíždím daleko, moji kolegové v kanceláři jsou taky všichni skvělí.
Nejsem spokojena se svou mzdou, která se od mého nástupu na HPP nezměnila, přestože se přes nás převalila vlna covidu a inflace v posledních dvou letech. Zároveň jsem si za tu dobu na pozici osvojila spoustu nových seniorních dovedností, které si myslím, že by měly být zohledněny ve mzdě. Taky se mi nelíbí, že v náborových inzerátech na pozice v IT Solution se slibuje penzijní příspěvek, který ale nikdo z nás nedostává. Poslední značně frustrující věc je heslovité zadávání práce ze strany nadřízeného, kdy úkol dostáváme často jen jako forwardnutý mail bez žádného backgroundu či osvětlující informace k tomu, co se po nás chce. Po útržcích pak skládáme zadání, což nám zbytečně komplikuje a zpomaluje práci.
Napsáno:prosinec 2023

Jak by mi to sedlo ve společnosti CLA Czech Republic?
Skvělý kolektiv s podporou nadřízeného. S každým dalším klientem nové výzvy a rozšíření obzorů v oblasti účetnictví. Každoměsíční školení a možnost výuky cizích jazyků. Benefity jako sick day a stravenky také jistě neurazí. Home office také možná
Chybí zastupitelnost. Pokud jste na dovolené "normální" práci za Vás nikdo neudělá. V naléhavých případech ale samozřejmě zasáhne nadřízený
Napsáno:listopad 2023

Oceňuji hlavně komunikaci mezi vedením a zaměstnanci, ve věcech pracovních i ve vztahu zaměstnavatel - zaměstnanec. Permanentní možnost vzdělávání, značné benefity, výpomoc v době největšího nárůstu inflace. A v neposlední řadě mimopracovní akce a férový přístup v jednání, velmi cením.
Na mě osobně je v poslední době příliš změn, resp. způsob práce se z velké míry mění. Chápu to jako snahu o zlepšení a zvýšení výkonnosti, takže nehodnotím jako negativum, jen subjektivně se cítím pod tlakem (vše vstřebat). Naopak oceňuji, že nedostávám nové klienty a mohu tak práci lépe stíhat.
Napsáno:prosinec 2023

veškeré poskytované benefity jsou nad očekávání, teambuildingy, večírky, firemní akce jsou velice hezká gesta VGD
není nic, s čím bych byla nespokojena :-)
Z oddělení:Právo
Napsáno:prosinec 2023

Home office a ostatní benefity
Celý život pracuji v soukromém sektoru a vždy jsem měla mzdu vyšší než je průměr v Praze. Poslední roky ale nedosahuje ani toho průměru. Nejsem si jistá, jestli ostatní výhody VGD přebijí nižší mzdu.
Napsáno:listopad 2023

Každý den se zde učím něčemu novému. S pomocí kolegů se mi daří nahlížet do dalších nových oblastí.
Určitě se mi nelíbí prostředí kanceláří. Nejsou hezky zařízené a nesou známky opotřebení a naopak není téměř vidět, že by o ně někdo pečoval a uklízel. To samé v kuchyňce. Zároveň by se mi líbil kávovar v kuchyňce. Drobné detaily, které dělají zaměstnancům příjemnou atmosféru.

Pružná pracovní doba.
Čím dál více práce za stejné peníze.
Napsáno:červen 2019

Zaujala / nezaujala vás firma CLA Czech Republic?