Nový letoun L-39NG se připravuje na vzlétnutí
Nový letoun L-39NG se připravuje na vzlétnutí
Finální sestavení a oživení našeho výcvickového letounu
Finální sestavení a oživení našeho výcvickového letounu
Přetížení 8G nebo -4G? Naši piloti musí takové síly vydržet :)
Přetížení 8G nebo -4G? Naši piloti musí takové síly vydržet :)
Náročné úkoly+9

AERO Vodochody AEROSPACE

Výroba letadel a kosmických lodí a souvisejících zařízení

Naše společnost vyvíjí a vyrábí cvičné proudové letouny, které od nás odlétají do celého světa. Za 100 let historie AERA jsme již vyrobili více než 11 tisíc letounů, a to není málo. Vždy začínáme vývojem, návrhem prototypů a testováním. Následně součástky vyrobíme a letadlo sestavíme. Je to práce! Ale ten pocit, když z hangáru vyjede hotový letoun, je k nezaplacení. Letadla pro nás nejsou prostě jen práce, je to naše radost, koníček a vášeň. I ty můžeš propadnout kouzlu letadel a létání.

Možná s kantýnou, než se začlo šetřit i tam.
Absolutně neschopné vedení na všech úrovních, které neposlouchá rady odborníků a raději se věnuje nástěnkám a maluje čáry na podlahu. Plánování plánuje nesmysly a výroba pak vyrábí to, co není potřeba. Všechny zakázky ve skluzu. Jestli se nestane zázrak, tak do půl riku bude AERO a.s. v likvidaci.
Z oddělení:Výzkum, vývoj
Napsáno:duben 2021

Do této firmy skutečně nenastupovat, absence slušného chování, ocenění práce a férového zacházení s lidmi.
Napsáno:červen 2019

Naše stroje létají v oblacích :)

Naše stroje létají v oblacích :)

K letadlům máme opravdu blízko

K letadlům máme opravdu blízko

Zadní část trupu pro finální sestavení letounu

Zadní část trupu pro finální sestavení letounu

Letecký záběr našeho areálu včetně letiště+9

Ranní směna 6:00 - 14:00
- nekompetentní vedení (neví nic o Vaší práci a snaží se jí řídit) - žádná podpora nadřízených - neúcta k zaměstnancům ve výrobě..(máš na sobě montérky? Jsi póvl) - finanční ohodnocení marné, pokud chcete lepší ohodnocení, máte smůlu..okamžitě na Vás koukají skrz prsty - kariérní postup nulový - schopní lidé odcházejí a vedení je to jedno.. – (dogma: vezmu lidi z ulice a oni to klidně udělají za Vás) - čeští lidé nahrazováni agenturními pracovníky z Rumunska - pokud svou práci děláte na výbornou, ale nemáte pěkné grafické koláčky, je to problém - řeší se jen tabulky, ne reálná výroba a práce - někdy až vynucené pracovní víkendy - i když nic neumíte, ale "jste v šéfovi" hodně hluboko - můžete dostat vedoucí pozici pod ním
Napsáno:leden 2019

Příspěvek na penzijní spoření, slušné příplatky za přesčasy o víkendu, dotované stravování na pracovišti.
Skoro vše. Přístup vedení, nevstřícnost, neférovost. Dělají si s lidmi co se jim zachce, pokud nevyhoví, berou prémie, příplatky. Přidělují na jiný pracoviště, ačkoli nemáte kvalifikaci.
Z oddělení:Kvalita, kontrola kvality

Jak by mi to sedlo ve společnosti AERO Vodochody AEROSPACE?
získání zkušeností
platové ohodnocení je za mou práci velmi slabé

Jediný plus je možnost náhradního volna. A to tím způsobem ze když nechcete tak do práce najdete a většinou to nikomu nevadi. Ovšem ta volnější pracovní doba taky odpovídá platu..
Rozhodne platové ohodnocení. Na to o jakou výrobu se jedna a v jakým je to kraji je to vysmech
Napsáno:únor 2019

rozmanitá práce se zahraniční klientelou, odbornost a profesionalita ve výrobních provozech
nejsou řízené informace špatné zprávy nejsou považovány za zprávy potřebné informace jsou nedostupné nemluví se pravda nedrží se slovo
Napsáno:leden 2019

Proplácení přesčasů Flexibilita když potřebuji zařídit něco osobního Benefity ujdou Kancelář není open space
Střední management nemá žádné pravomoci, nemůže dělat žádné rozhodnutí Nejvyšší vedení má protichůdné vyjadřování k jeho aktivitám Neinvestuje se do rozvoje Mind set lidí je, že nic nejde
Napsáno:leden 2019

Možnost práce přes čas, pěkně placené víkendy a přesčasy, zaměstnanecké benefity. Pro někoho kdo chce být o víkendy doma celkem nevýhoda jelikož se jede nepřetržitý provoz.
Nepřetržitý provoz, práce na směny, přístup vedoucího kvality a nedorozumění práce kvality od vedoucího, normovani času pro kvalitu, uspechanost nějakých projektu
Napsáno:listopad 2018

- nekompetentní vedení v nákupu
Z oddělení:Nákup
Napsáno:listopad 2018
Zaujala / nezaujala vás firma AERO Vodochody AEROSPACE?