Centrála banky Oberbank a Oberbank Leasing v Praze na nám. I.P. Pavlova
Oberbank CZ image+2

Oberbank CZ

Bankovnictví
Všechny firmy (13)

Mzda chodí ve stanovený den.
Žádná pozitivní motivace, finanční znevýhodnění zaměstnanců v ČR oproti kolegům z Rakouska, žádné finanční ohodnocení za nadvýkon, minimum zaměstnaneckých benefitů, nedodržování dohod mezi zaměstnancem s zaměstnavatelem.
Napsáno:únor 2022

Příjemné pracovní prostředí, většinou fajn kolegové Slušné finanční ohodnocení Možnost částečné práce z domova Zajímavé benefity včetně možnosti pobytu ve firemních apartmánech v Alpách Pro ty, kdo o to mají zájem, možnost profesního růstu Využití cizího jazyka, zejména němčiny
Nevýhody spojené s tím, že jde o "korporát", navíc koncernový a tedy občas slepé přejímaní pokynů z centrály bez respektu k odlišnostem českého prostředí Některé produkty drahé a tedy obtížné prodejné pro klienty Relativně velká fluktuace zaměstnanců

Práci vhodnou pro rodiče s dětmi
Pracovní doba není pevná, práci si může každý naplánovat tak, jak mu vyhovuje (pochopitelně kromě pracovníků, kteří jsou v přímém kontaktu s klienty a musí být k dispozici v provozní době)
Napsáno:prosinec 2021

možnost využít cizý jazyk
chování vedení nekonzistentní postoje spolupráce s back-office chybějící pochvala a odměna
Firma:Oberbank AG pobočka Česká republika

Komunikace managementu vůči řadovým zaměstnancům je hrozná. Compliance zcela nefunguje.
Napsáno:únor 2019

Jak by mi to sedlo ve společnosti Oberbank CZ?
super kolegové, možnost rozvrhnout si den podle sebe
Napsáno:listopad 2025

Benefity, pruzna pracovni doba, sickday
Firma:Oberbank AG pobočka Česká republika

+ s ohledem na nijak vysoký počet zaměstnanců je na každého (jednotlivce i team) okamžitě vidět, a to jak v případě nadprůměrného tak pouze průměrného výkonu; + všichni zaměstnanci mají možnost stát se spoluvlastníky firmy (každoroční program nákupu akcií firmy za zvýhodněných podmínek) + plochá organizační struktura, tzn. rychlá a efektivní komunikace napříč útvary + dlohodobě stabilní TOP management, který se drží osvědčené strategie, kterou průběžně ladí (žádné "ode zdi ke zdi") + dlouhodobě stabilní akcionářská struktura + banka věří, že lidský faktor v bankovnictví je nenahraditelný (odlišujeme se kvalitou lidí více než systémů)
- přestože působíme i v zemích kde není němčina národní jazyk, tak kolegové co mají pouze angličtinu jsou v drobné nevýhodě, němčina je z praktického hlediska přece jen stále výhodou - s ohledem na menší počet zaměstnanců častá "kumulace funkcí", což ale těm, kterým to nevadí, značně rozšíří obzory/know-how
Napsáno:srpen 2019

U této firmy máme ještě 6 komentářů, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?

Zaujala / nezaujala vás firma Oberbank CZ?