CloverDX Group
CloverDX Group
Skupina CloverDX image+9

Skupina CloverDX

Vývoj softwaru

Kolikrát si říkáme, že to děláme trochu jako tým Ferrari – v malém počtu hrajeme o vítězství proti mnohem větším konkurentům s násobky inženýrů a tím pádem i času. A jsme na to hrdí. Často to vypadá, že se snažíme o nemožné, ale ono se to daří a z toho máme fakt radost. Kromě čistého vývoje softwaru dodáváme i implementace naší technologie na klíč. Naším hlavním mottem je "never let the customer fail".

Flexibilní pracovní doba, skvělý kolektiv, benefity, firemní akce, možnost zlepšovat své znalosti a zkušenosti, učit se novým věcem, zdokonalovat si cizí jazyk, dobré platové ohodnocení
Napsáno:červenec 2019

- přátelská a neformální atmosféra - kolektiv - flexibilní pracovní doba a možnost homeoffice - benefity - mezinárodní prostředí - dceřiné společnosti v US a UK
- vždy se dá něco zlepšit a pracovat na tom, ale nejde o zásadní problémy :-)
Napsáno:březen 2024

CloverDX CZ Summer Canoying with families

CloverDX CZ Summer Canoying with families

CloverDX Skiing in Alps

CloverDX Skiing in Alps

CloverDX CZ Teambuilding 2024+9

Poradani vyletu. V lete vyjezd s kolegy na vodu. Ranni kafe s kolegy.
Ocenil bych kdyby hlucnejsi kolegove chodili telefonovat do zasedacich mistnosti, prijde mi ze u toho volani primo krici.
Napsáno:březen 2024

Výborný kolektív Neformálna a priateľská atmosféra Kolegovia sú vždy ochotní nájsť si čas a pomôcť/odpovedať na otázky (vrátanie vedenia) Možnosť čiastočnej práce z domu Super firemné akcie
Zatiaľ si nie je na čo sťažovať
Z oddělení:Zákaznická podpora
Napsáno:únor 2022

Jak by mi to sedlo ve společnosti Skupina CloverDX?
- Člověk se zde setká s mnoha technologiemi a rozšíří si tak obzor. - Je zde skvělý tým, výborně si rozumíme a můžeme se jeden na druhého spolehnout. - Členům týmu záleží na tom, aby byl zákazník co nejspokojenější, občas se jedná i o technickou pomoc, kterou si myslím, že by většina support týmů jiných produktů nebyla ochotná poskytnout, což se často nevidí. - Flexibilní pracovní doba a neformální prostředí. - Vedení je velice vstřícné a je možnost se vždy domluvit. - Využijete zde anglický jazyk.
Budova a kancelář je poněkud retro z 90. let, ale na druhou stranu je docela útulná.
Z oddělení:Zákaznická podpora
Napsáno:leden 2022

Prace je hodnocena za tym, nikoli za jednotlivce Setkavame se i s nejnovejsimi IT technologiemi
Napsáno:leden 2022

Firma vyvíjí vlastní produkt, skvělý kolektiv, možnost používat anglický jazyk, work-life balance.
Napsáno:leden 2022

Práce se zajímavými techologiemi Neformání oblečení a atmosféra, možnost přezutí v kanceláři Pružná pracovní doba Možnost částečně pracovat z domova Možnost přestupu na jinou pozici unitř firmy a mezi pracovišti (Praha a Brno) 3 dny indispozičního volna, narozeninový den = jeden den dovolené navíc Minopracovní firemní akce pro zaměstnance a jejich rodiny: voda, lyžování, ... Štědrý fond benefitů Občerstvení na pracovišti: sušenky, sušené ovoce, káva, čaj, ... Pražská kancelář blízko stanice metra A Sprcha pro případ dojíždění do práce na kole Firemní telefon po ukončení zkušební doby
Vývoj agilním přístupem - někomu může vyhovovat víc, někomu méně V zimě se vytápění kanceláří občas stává "binárním", ale dá se s tím žít

Příležitost využít cizí jazyky
Firma má pobočky v zahraničí a pro komunikaci s nimi je třeba znalost anglického jazyka. U programátorů se znalost angličtiny předpokládá.
Napsáno:leden 2022

Za těch 7+ let jsem neměl problém že by mi někdo nevyšel naproti nebo dokonce úplně nevyhověl. Ve své práci jsem si vyzkoušel hned několik rolí, včetně těch v zahraničí. To mi dalo spoustu zkušeností, ke kterým by se v jiných firmách dostávalo asi o něco obtížněji.
Chybí mi pár benefitů, ale nic co by byl zásadní problém a určitě ne něco co by bylo bežné u menších firem (např. firemní auto). V posledních pár letech došlo k posunu k systému KPI/čtvrtleních cílů (bonusů), se kterými vnitřně ještě stále bojuji.
Napsáno:leden 2022

Ve firme pracuju skoro nekocne dlouho. Hlavnim duvodem jsou lide, se kterymi pracuji a samotna prace, ktera me ani po letech nenudi. Vzhledem k druhu softwaru, ktery vyvijime (ETL nastroj), se setkavam s celou radou novych technologii.
Napsáno:leden 2022

Zaujala / nezaujala vás firma Skupina CloverDX?