Diakonie Českobratrské církve evangelické

Sociální služby a speciální vzdělávání

Oceňuji přístup celého vedení, jejich podporu a toleranci. Skvělé komunikační schopnosti a především lidskosti. Zajímavé benefity v oblasti kultury, péče o tělo, vzdělávání se. Naučila jsem se, jak ochotně přistupovat k zadané práci, jelikož toto zaměstnání je radost vykonávat.
nemám nic
Napsáno:květen 2025

Osobní lidské vztahy a zájem ze strany vedoucí domova. Otevřená komunikace v teamu.
Špatná spolupráce a nedostatečná komunikace ze strany pracovníků údržby
Napsáno:květen 2025

Nejvíce si vážím lidského přístupu pracovníků, ochoty pomoci a celkově bezpečného a klidného prostředí. Oceňuji také jasné informace, možnost konzultací a podporu při řešení osobních i praktických záležitostí.
Ráda bych dostávala vyšší plat. Také bych ocenila více prostoru (možnost místa) pro individuální konzultace s klienty.
Napsáno:květen 2025

Vstřícný přístup a dobré vztahy na pracovišti. Pružná pracovní doba a možnost HO.
Zatím jsem nic zásadního neobjevila.
Napsáno:květen 2025

Zajímá se o všechny zaměstnance Snaží se vytvořit zázemí i pro pracovníky v přímé péči Neustále se rozvíjí
Vadí mi přístup k nadřízeným od jejich nadřízené
Napsáno:květen 2025

Přístup nadřízených i kolegů, spravedlnost, férovost, lidskost, vztahový přístup.
Se vším jsem spokojen:)
Napsáno:květen 2025

S pracovní dobou a s tím, že mám možnost vůbec chodit do práce. I lidé s postižením se chtějí zapojit do práce a být s lidmi, kteří mají taky nějaký problém.
Nic mě nenapadá.
Napsáno:květen 2025

vstřícné jednání ze strany přímé nadřízené, dobrý kolektiv, příjemné klima v kanceláři, vybavení pro práci, podpora a ocenění práce
V poslední době se mění struktura organizace. Po 12 letech fungování se mění základy počínaje vedení týmů, vedení mikro týmů. Mám pocit, že se vedení odpojilo od potřeb konkrétních služeb a za cenu vše sjednotit dochází k neporozumění odlišností od jednotlivých služeb a jejich fungování. (jinými slovy, co funguje v jedné službě nemusí být funkční v jiné službě) Za mne osobně nepochopitelné, proč měnit něco co dobře běží a funguje. Raději bych upřednostnila zaměření se na stabilitu služeb, jejich větší podporu a více porozumění jejich potřebám, což v minulosti velmi dobře fungovalo.
Napsáno:květen 2025

Práce, která mne naplňuje, a vidím v ní svou budoucnost. Líbí se mi spolupráce a vedení od ústředí Diakonie.
Kolegové ze služeb jsou velmi nevstřícní a neochotní. Špatná komunikace s kolegy ze služeb. Nejistota ohledně budoucnosti. Nízké finanční ohodnocení.
Napsáno:květen 2025

Naučila jsem se být více trpělivá .Poznala jsem spoustu nových kolegů .Práce mě baví ,ikdyz někdy je to samozřejmě více náročné .
Vylepšovat se dá vždycky a všechno 😊,ale tady jsem spokojená .
Napsáno:květen 2025
Zaujala / nezaujala vás firma Diakonie Českobratrské církve evangelické?