Snahu měnit slova v činy, řešení problémů s respektem k zúčastněným lidem, podpora aktivity a činorodosti zaměstnanců, snahu stále jít dopředu, inovovat, realizovat vize, respekt ke klientům, žákům i zaměstnancům...
Bylo by fajn potkávat se s kolegy z jiných zařízení v rámci Diakonie, seznamovat se s jejich prací, vzájemně se inspirovat, sdílet zkušenosti, nápady, problémy....
Moje práce mě naplňuje, je velmi tvůrčí, kreativní a mám víceméně okamžitou zpětnou vazbu, což je úžasné. Za roky, které pracuji na svém místě, se nám podařilo vybudovat stabilní základ kolektivu, ve kterém se můžeme navzájem na sebe spolehnout a i přes průběžné odchody jednotlivců jsou zde lidé, kteří o své práci "přemýšlejí a dělají ji srdcem".
Ne, práce mě opravdu velmi baví a naplňuje. Někdy je pro mě více časově náročná, ale posléze výsledky a úspěchy vždy převáží nad vynaloženým úsilím, a proto si vždy zpětně řeknu, že "dané" mělo smysl.
benefitů je hodně, např. 25 dní dovolené plus bonusová dovolená po odpracování pěti let, skvělé materiální zajištění a umožnění dobrých pracovních podmínek, super tým
Občas docházelo ke střetům s kolegy z jiných programů kvůli mé neúčasti vnímané jako neochotě na různých mimopracovních akcích střediska
Skvělé vedení,jsme rádi,že je máme.Dovedou ocenit naši práci,poděkovat za práci.Za to jsme jim vděčni.Jsme tým a pomáháme si,tak chodíme rádi do práce.Dovedou stmelit kolektiv,různé akce i ve volném čase,benefity jako neomezené volání,stravné,narozeniny....je toho ještě víc,co pro nás dělají.