Authentica, s.r.o.

Tvoříme kreativní koncepty, přinášíme inovativní řešení marketingových materiálů a pomáháme značkám upevnit jejich brand.

Úžasní kolegové, skvělé pracovní prostřední, variabilní pracovní doba, kdykoli možnost home office, silné zázemí firmy, důvěra v nadřízené
zatím jsem nic nenašla :)
Napsáno:duben 2022

Na to že jsem byl v invalidním důchodu, jsem stál celých 6 hodin na nohách, stres, pan vedoucí měl vždy pravdu, a dělali že jsou tam všichni zaměstnanci na hlavu, jsem rád že už tam nepracuji.
Napsáno:únor 2019

důraz na pohodlí a komfort zaměstnance, aby do práce chodil rád a cítil se tam příjemně - firemní snídaně a jídlo po celý den - pružná pracovní doba - příspěvky na dovolenou, kulturu, sport - firemní telefon - možnost zapůjčení firemních aut
- více naslouchat zaměstnancům - informovat zaměstnance o důležitých věcech ve firmě dostatečně s předstihem a tím eliminovat fámy a zvěsti, které se po firmě šíří - dávat zaměstnancům informace o tom, zda jsou s jejich prací spokojeni či nikoliv - to dle mého názoru úplně chybí a v zaměstnancích by se určitě eliminoval pocit nejistoty a strachu -pracovníci na vedoucích pozicích bohužel častokrát nemají ponětí, kolik práce jejich podřízení denně vykonávají a co všechno se skrývá za jejich pracovním dnem

Zájem o lidi
Z oddělení:Výzkum, vývoj
Napsáno:květen 2018

flexibilita, duvera, spolehnuti, slusne jednani, porozumneni, lidskost
komunikacni kanaly vcas predavat informace lidem, kterych se to tyka (casto se to dozvidaji mnohem drive od nekoho jineho ve forme "komunikacniho sumu").
Z oddělení:Nákup
Napsáno:květen 2018

benefity, pracovní prostřední, celková atmosféra ve firmě
upřímnost, přímé jednání
Napsáno:duben 2018

Standartní dovolenou 25 dnů. Pružnější pracovní dobu, kterou by se dala více skloupbit s osobním životem. Větší důvěru v zaměstnance.
Napsáno:duben 2018

Příjemné pracovní prostředí a skvělý kolegové i nadřízení. Ocenňuji vzájemnou spolupráci napříč odděleními. Dynamicky se rozvíjející firma, která se vždy snaží nabídnout více nejen klientům, ale i svým zaměstnacům. Super benefity.
málo parkovacích míst a chybí mi možnost stravování na pracovišti bez nutnosti objednávat, vozit, nebo si připravovat vlastní obědy
Napsáno:prosinec 2022

Praktický tam neexistovaly normy ani pravidla. Asi to mělo působit jako benefit. Ovšem kde nebyl řád, nebyla ani mzda. Jo, v pátek jsou fajn snídaně.
S falešným jednáním. Kdy tě přijmou jako kolegu, uč se rozvíjjej, vzdělávej, ale vnímají tě jako rameno. Přines, odnes, pozametej. Jako pro stredoškoláka dobrý. Jinak nikoliv.
Napsáno:říjen 2022

přátelský mladý kolektiv, možnost osobního rozvoje, vzájemná důvěra, otevřený vztah s vedením, benefity (cvičení s trenérem, jazykové kurzy, snídaně, příspěvek na volnočasové aktivity, možnost zapůjčení firemních aut)
transparentnost (vedení by mělo včasně informovat o změnách ve firmě, aby se zabránilo zbytečnému šíření fám a domněnek)
Napsáno:srpen 2022

Zaujala / nezaujala vás firma Authentica, s.r.o.?