DANTEM

Pružná pracovní doba. Chodila jsem na noční inventury, takže přes den jsem měla volno. Nadřízení byli ochotni a snažili se pomoct. Většina kolegů byla fajn, někteří mi ze začátku hodně pomohli se zaškolením. Nenudila jsem se.
Na jedné invetuře, v hlavním městě, byla nepříjemná nadřízená. Po čtyř až pěti hodinách už je těžké se soustředit na počítání. Takže se běžně stává, že člověk musí počítat znovu i položky, které mají přes sto kusů.

Není to nic složitého, k čemu by byla potřeba praxe. Je to jednoduchý systém. A základní počty umí snad každý.

Uplatnění pro starší 50 let
Není to jen pro lidi starší 50 let. Je to vhodné i pro studenty a absolventy. Celkově myslím, že na věkové kategorii nezáleží.
Napsáno:září 2021

Vybírání směn.
Často hodně práce za nic moc peněz.
Napsáno:září 2020

Obrovská mzda bývá skutečně 15. den na účtu, našel jsem si nové přátele.
Uváděná mzda 100-120 Kč/hod. je zavádějící, ve skutečnosti je to ta stovka hrubého, většinou za práci v noci a včetně víkendů - v dnešní době výsměch. Často mražáky, chlaďáky, člověk je skrčený ve špinavém regále apod. Přístup vedení firmy tragický (klidně vyhodí zkušené bezproblémové pracovníky po stovkách inventur), chybí pracovní pomůcky, jezdí nezkušení řidiči soukromých vozidel, práce bývá nespravedlivě rozdělena, již potvrzené inventury jsou rušeny... Vyplatí se pouze tzv. bonusovky (peníze navíc za účast, ujeté kilometry), ty jsou však často rušeny, nebo občasné výjezdy do zahraniční, kde jsou podivné nominace (jede úplný nováček, dlouholetý pracovník nejede). Obrovská fluktuace se řeší stále novými nábory.
Napsáno:únor 2020

Možnost plánování směn. Pro studenty, maminky na mateřské a i důchodce je to dobrá brigáda.
S některými vedoucími, ale vždy to je pouze o lidech. Spíše tam převažují ti dobří, naštěstí.
Z oddělení:Kvalita, kontrola kvality
Napsáno:září 2019

Vlastní volba směn inventur
Ne

Mohu si určit kdy budu pracovat.
více denních směn
Napsáno:červen 2018

otevřenost, solidarita, přizpůsobivost
větší kontakt s řadovými brigádníky
Napsáno:květen 2018

Seriózní přístup, uvolněná atmosféra a hlavně nadstandardní platové podmínky vzhledem k charakteru práce. Mohu s klidným svědomím říct, že z pohledu studenta se jedna o "brigádnický ráj"
Větší povědomí o kariérním růstu a možnostech jak tuto práci vykonávat jako full job.
Z oddělení:Kvalita, kontrola kvality
Napsáno:březen 2018

Mezi vedením společnosti a zaměstnanci panovala přátelská atmosféra. Za dobře odvedenou práci umí poděkovat, pochválit a spolehlivých zaměstnanců si váží. Velice jsem si vážila respektu a komunikace s nejvyšším vedením. Na pracovní době se dalo velice dobře domluvit s vedením společnosti, popř. s některým z kolegů, který narychlo zaskočil. Během práce vznikala nová přátelství a panovala velice přátelská atmosféra i mezi nadřízenými a podřízenými přímo na prodejnách. Na toto období vzpomínám velice ráda.
Individuální finanční ohodnocení zaměstnanců
Napsáno:leden 2018

Vychází vstříc s pracovní dobou
Neměnila bych nic
Napsáno:červen 2018
Zaujala / nezaujala vás firma DANTEM?