Kde sídlíme?
Jsme neodmyslitelně spjatí s Tenisem
Jsme neodmyslitelně spjatí s Tenisem
Rozmanitá práce+3

BNP Paribas Cardif

Programování, poradenství a související činnosti

Cardif spadá pod křídla francouzské BNP Paribas. Naše hvězdné logo je většině lidí důvěrně známo díky sponzorství největších tenisových turnajů. A hvězdné je i naše poslání – chránit své klienty v případě nenadálých životních událostí, jako je třeba výpadek příjmu kvůli ztrátě zaměstnání nebo dlouhodobé nemoci.

Nejvíce oceňuji kolegy, se kterými pracuji a že je vždy naší společnou motivací najít řešení problému. Dále oceňuji firemní benefity, které jsou z mého pohledu nastaveny velmi dobře
Chybí mi větší podpora nadřízeného v oblasti home-office :)
Napsáno:říjen 2021

Neustálá snaha vyjít všem jednotlivcům vstříc i přes komplexnost korporátního prostředí. Možnost se učit nové věci a mít na to dostatek prostoru. Vlastní nápad a jiný přístup je oceňován a podporován.
Mladá společnost, která má problém si řádně definovat své cíle z důvodu korporátního a pro klientského přístupu. Komplexní hierarchická struktura a někdy i nejasné zodpovědnosti.
Napsáno:září 2021

Je zde velký prostor pro samostatnou a kreativní práci, jakkoli si každý nápad musí člověk dotáhnout hlavně sám. Bude to tak vyhovovat hlavně samostatným "tahounům".
Napsáno:duben 2021

People are the biggest asset, alongside the stability of the large BNP Group behind. Lots of energy and willingness to improve. Feedback is heard and acted upon, even if changes sometimes require sometime. The environment is overall very motivated, but not in a toxic way. The "Services" company (as opposed to the Pojistovna) is a better fit for IT professionals.
Changes can take a while longer to implement, somewhat normal for a large corporation.
Napsáno:leden 2021

Jak by mi to sedlo ve společnosti BNP Paribas Cardif?
Krásné prostředí, benefity.
Stálá kontrola od vedení, stres a tlak při výkonu práce. Za velmi krátkou dobu nutnost zvládnutí širokých znalostí a nestálý pracovní kolektiv. Většina brigádníků.
Z oddělení:Zákaznická podpora
Napsáno:květen 2020

Kolektiv, benefity, filosofie firmy, příjem..
Občas se zde muže najít osoba, se kterou si člověk nesedne, ale to je vsude 🙂

Klidnou práci
Pokud se člověk naučí některé věci, v klidu muže vykonavat svoji práci a zároveň je výhodou i kolektiv, který je obvykle složen z několika lidi. Jen padnout na dobreho nadřízeného 🙂🙂

Příjemné pracovní prostředí
Jedná se o příjemný kolektiv, zvladnutelnou práci, dobrou filosofii firmy a důvěru ve své zaměstnance, káva a čaj na pracovišti, prijemne prostory, možnost rozvoje dle různých školení (ale odvíjí se od pozice a typu práce),..
Napsáno:srpen 2019

Firma je malá, ale s velkým potenciálem. Bohužel, potenciál stojí a padá s mírou schopností zaměstnanců komunikovat, sdílet informace, dodržovat určité postupy a hlavně se umět přizpůsobit změnám. Což občas bývá oříšek, umocněný absencí dokumentace nebo knowledge managementu (na čemž se ale začalo pracovat). Co musím ocenit jsou benefity, které jsou na tak malou firmu obrovské. Líbí se mi i důvěra firmy k zaměstnanci, kdy se nepožaduje potvrzení o lékařské návštěvě. Možnost kariérního růstu nemohu posoudit, moje pozice na oddělení toto neumožňuje, leda změnit oddělení.
Jako velké mínus vidím okleštění možnosti home office z důvodu velkého důrazu na security řízeného celou skupinou. Míra komunikace a sdílení informací napříč firmou je místy frustrující. Což je ale primárně o lidech, ne o firmě.

Příjemné pracovní prostředí
Firma se snaží dbát na to, aby prostory byly moderní. Na podzim dojde k relokaci a budeme pracovat v nově postavených kancelářských prostorech. Sami jsme si zvolili židle, na kterých budeme sedět (hlas většiny rozhodl). Firma pořádá pravidelné akce, večírky, soutěže, snaží se v rámci možností zaměstnance ocenit. Ale největším plusem je výběr zaměstnanců. Jen málokdy se stane, že narazím na někoho, kdo mi zkrátka nesedne a i tak to není žádný blocker v práci.
Napsáno:březen 2019

Nové prostory
Napsáno:květen 2018

Osobni pristup managementu, kolegove, kteri jsou ochotni pomoct, hodne nadstandardni benefity, pratelska atmosfera
Mohlo by se zapracovat na systemech, excel neni vsechno :)

Rozmanitou práci
Protože se u nás dělá vše od A do Z v relatvně malém počtu lidí a tím pádem se prostě dostanete ke všemu :)

Příležitost využít cizí jazyky
Příležitost se týká především angličtiny - většina komunikace se odehrává v angličtině, a to jak většina schůzek, tak i psaná komunikace. Všechny prezentace se připravují a odehrávají v angličtině Takže se dá říct, že na některých pozicích vůbec nepotřebujete češtinu, stačí angličtina. Tudíž je společnost vhodná i pro cizince. The opportunity is in English language - most of the communication is happening in English, both meetings and written communication. All presentations are prepared and presented in English. So one could say you do not need the Czech language, the English is a must. Therefore the company is suitable for non-Czech speaking people.
Napsáno:listopad 2018

Hodně zaměstnaneckých benefitů Dobrý kolektiv Pohodová atmosféra Jazykové kurzy a školení osobního rozvoje Možnost rozvoje
Problémy korporátu v relativně malé firmě, která se rychle rozvíjí Francouzský Head office, který svazuje ruce Komunikace a sdílení informací Chybějící metodiky a procesy Čím dál víc projekt manažerů a vedoucích pozic, než specialistů
Napsáno:duben 2019
Zaujala / nezaujala vás firma BNP Paribas Cardif?