Nejsme zaměstnanci. Jsme srdcaři ❤️ #innogystyl
Osobní růst a diverzita
Osobní růst a diverzita
Stabilita firmy+9

skupina innogy

Výroba, přenos a rozvod elektřiny

innogy = Energie, technologie, inovace. ✨ V ČR jsme lídrem mezi dodavateli zemního plynu, elektřiny a tepla. Zaměřujeme se na inovace, dlouhodobou udržitelnost, energetickou efektivitu a čistou mobilitu. ✅ 1 459 zaměstnanců po celé ČR, pracovní doba 7,5 hodiny, benefity 30 000 Kč ročně, flexibilita. 🥇 Jsme Férový zaměstnavatel roku 2024, 2020 a 2021 🍀 Firemní hodnoty: Orientace na zákazníka - Spolupráce a důvěra - Angažovanost - Odpovědnost.

Poznejte naši firmu zblízka

Objevte, jaká je u nás firemní kultura a pracovní atmosféra. Zjistěte, zda je to prostředí, které vám bude vyhovovat.
Všechny firmy (559)

- firemní kultura - profesionalita kolegů - výborné technologické zázemí - skvělé benefity
Firma:innogy Česká republika a.s.
Napsáno:březen 2021

Vážím si toho, že tady můžu být
nevím o ničem

Digitalizace v innogy

Pracovní prostředí

Pracovní prostředí

Pracovní prostředí a bezpečnost+9

Oceňuji vstřícnost a rodinnou atmosféru. Benefity jsou opravdu vysoké a školení je opravdu vedené důkladně a hodně pomáhá v práci
Bylo by dobré vylepšit odhlučnění na KC a i trochu zdravější prostředí, kolem ventilace je plíseň
Napsáno:prosinec 2020

-Fajn kolegové a spravedlivá vedoucí. -Možnost homeoffice -Pružná pracovní doba -Benefity
-Hrubá měsíční mzda by mohla být vyšší.
Napsáno:prosinec 2020

Jak by mi to sedlo ve společnosti skupina innogy?
+ Super kolektiv + Příjemné benefity, jen dost omezené + Zajímavé firemní akce + Soutěže, které jsou zajímavé a motivační
- Velká společnost neznamená dobré finanční ohodnocení zaměstnanců - Neustále se zvyšující nároky na plnění plánů a s tím spojené oddalování na první dojem slibných prémií - Poměrně časté potíže se softwarem, hardwarem a jakýmikoliv změnami společnosti, na které není brán zřetel při neplnění plánů (nejsme roboti, jsme lidi) - Náplň práce je psychicky velmi náročná (při plnění i neplnění plánů) - Soutěže, které nejsou motivační naopak vůbec

Každé oddělení je jiné, ale můj tým se skládá ze super lidí, kteří jsou pro každou srandu. Pořádají se různé týmové akce apod. a samotné prostředí je útulné a příjemné. Jsou zde sedací vaky, kuchyňky, odpočinkové místnosti, knihovna atd.

Řád a pravidla
- Pevně nastavené cíle pro plnění plánů - Pravidelná školení - Práce dle platné metodiky - Pevně nastavené požadavky na denní náplň práce
Napsáno:červenec 2020

super benefity, 6 týdnů volna/rok, stabilní zaměstnanec, když potřebujete - vyjde vám vstříc v mezích možností
nic :)
Napsáno:listopad 2020

Oceňuji příjemný přístup všech kolegů a nadřízených, vždy podají pomocnou ruku a vše vysvětlí. Líbí se mi množství benefitů, které jsou nabízeny. Naučila jsem se mnoho, ať už při práci na PC, komunikaci s kolegy či obchodníky ale také to, že práce může může být i zábava. :-)
Vylepšila bych návody, šablony a jiné pomůcky, které jsou již zastaralé a mohou obsahovat chyby. Vadí mi plýtvání papírem, ale zároveň máme pravidlo používat již nepotřebné papíry jako 'šmíráky', což je fajn. Chybí mi větší soukromí v kanceláři, ale vzhledem k vřelému přístupu mého nadřízeného mohu využívat homeoffice dle mé potřeby. V podstatě vše, s čím jsem nebyla spokojena bylo vždy vyřešeno.
Napsáno:listopad 2020

Plat, stravenky, Home office, benefitní portál.
Každý den jiná směna. Problém si vzít volno k lékaři. Způsob schvalování dovolené (není šance si dopředu zaplatit dovolenou) i když si zadáte požadavek na dovolenou jako první, tak vám ji i tak zamítnou. Musíte nejen prodávat energie ale také jiné komodity (pojištění, servis plynových spotřebičů). I když máte nárok na 5 dnů osobního volna tak ne vždy vám ho dají. Není vám zrovna dobře? Chcete si vzít jeden Sick day bez podáni důvodů (což k tomu tento benefit je) tak vám ho nedají, a řeknou ať si zajdete k lékaři popř. neschopenku...
Napsáno:květen 2020

Neferove jednání vedení
Napsáno:září 2020

Na zaměstnance se zde pohlíží jen jako na robota který musí za každou cenu plnit plány.neprihlizi se vůbec k absenci z důvodu nemoci.
Napsáno:únor 2020
Zaujala / nezaujala vás firma skupina innogy?