Moro je dynamicka firma, umoznujici mimo jine hodne flexibilni pristup - prace z domu, prace ze zahranici, naprosto volna pracovni doba, akce po pracovni dobe a pod.
Nejvíc oceňuji přátelskou a naprosto rovnoprávnou atmosféru ve firmě - žádné nabubřelé ego, prostě jen parta profíků, kteří dělají maximum pro to, aby se všichni okolo cítili dobře :-)
Ideální a dokonalé společenství neexistuje nikde na světě :-) a tak i u nás občas zahraje roli "lidský faktor" ..... Díky přímé zpětné vazbě si ale všichni odnášejí to potřebné a situace se už většinou neopakují ;-)
Tady v Hradci jsou kolegové hodně společenští, přátelští. Zní to jako kliché, ale všichni tady táhneme za jeden provaz a je to poznat. Všichni se přátelí i mimo práci. V Hradci není open-space, což je skvělý.
Je tady hodně tribalismu. Některé věci působí až moc jako "kult", pokud jde o moroIdeologii. Používá se jenom Java a všechny další hodně stabilní technologie (to není úplně negativum, prostě to nemusí každému vyhovovat).
Super kolektiv, velmi pratelska atmosfera od vedeni az po nejvice juniorni pozice. Vazim si otevrenosti vsech lidi okolo, jejich chuti pomahat a nest zodpovednost. Take se mi velmi libi spousta ruznorodych akci na firme, od velkych firemnich teambuildingu az po hrani deskovych her po vecerech a grilovackach.
Hodně nabíráme nové kolegy a občas se stane, že netrafíme na toho správného. Nebojme se jednat a s takovými lidmi se velmi rychle rozloučit.
Na druho stranu se také občas stane, že se lidé mění a ne vždy udrží, nebo rozvíjí "MoroSystémáctví", pak bychom jim měli dát vědět, jaké jsou naše hodnoty.
Týká se to také zákazníků - ne všechno a za každou cenu.