Oceňuji především kombinaci lidského přístupu a profesionality. Panuje zde skvělá neformální atmosféra, díky které se člověk do práce vyloženě těší. Vedení je lidské a podporující. Baví mě naše firemní kultura – společné snídaně a grilovačky jsou legendární a skvěle doplňují celkovou neformální atmosféru.
Máme příležitost pracovat na projektech, které jsou vidět, mají praktické využití a velký dopad. Nejde totiž jen o interní nástroje, ale o řešení, která se skutečně používají běžnými lidmi.
I top manageři jsou vynikající programátoři, kteří rozumí našim produktům nejen po businessové stránce, ale té technické.
Kolegové jsou fajn lidé a atmosféra je tu skvělá.
Na práci ve FinForce s.r.o. oceňuji zejména přátelský přístup všech kolegu a nadřízených a vstřícnost a kolegialitu ve firmě obecně. Není nic co by se nedalo vyřešit. Zároveň ve firmě panuje velká otevřenost a přímá komunikace a to je velice příjemné prostředí pro práci a rozvoj.
U této firmy máme ještě 1 komentář, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že jej opravdu psal zaměstnanec. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?