TI Group Automotive Systems s.r.o. - odštěpný závod Liberec image

TI Group Automotive Systems s.r.o. - odštěpný závod Liberec

Výroba trubek a palivových nádrží

Dobrý kolektiv před rokem 2025
- nekompetentní vedení - neférové kroky managementu vůči zaměstnancům - velmi slabá (záměrně) komunikace k zaměstnancům
Napsáno:září 2025

Kolektiv Benefity Osobní přístup Každá firma si prochází vzestupy i pády. Pro mě je TI Liberec zaměstnavatelem, který si váží svých zaměstnanců a dokáže ocenit jejich práci. I když to tak někteří třeba nevnímají, myslím, že jako tým držíme při sobě a když je potřeba, umíme si navzájem pomoct. Za dobu působení ve firmě jsem se hodně naučila a potkala spoustu skvělých lidí, kteří pro mě nejsou jen kolegové, ale stali se z nich přátelé. Co se týče benefitů, TI Liberec jich nabízí opravdu mnoho. Roční bonus, příspěvek na penzijní připojištění, Multisport kartu, věrnostní odměny, náborový bonus, bonus za doporučení nového kolegy, stravenkový paušál i pluxee kartu s příspěvkem 5 Kč za každou odpracovanou hodinu. V posledních měsících navíc vedení přichází s novými nápady, jak prostředí vylepšit. Rekonstrukce jídelny nebo kanceláří je důkazem, že se tu myslí nejen na výkon, ale i na pohodlí a příjemnou atmosféru. :)
Komunikace, předávání informací. Někdy vázne komunikace mezi jednotlivými odděleními, což pak způsobuje zbytečná nedorozumění a komplikace.
Napsáno:červenec 2025

firma investuje do moderních technologií férové ohodnocení, hlavně za směny a přesčasy výplata chodí i dřív než ve výplatním termínu možnost nepřetržitýho provozu nová jídelna
víc podpory pro nováčky, aby se rychleji zapracovali
Napsáno:červenec 2025

Příjemné pracovní prostředí, pružná pracovní doba, možnost homeoffice
Slabší nabídka benefitů
Napsáno:květen 2023

Jak by mi to sedlo ve společnosti TI Group Automotive Systems s.r.o. - odštěpný závod Liberec?
Příjemné pracovní prostředí. Pružná pracovní doba. Skvělý tým kolegů.
Nemáme v rámci závodu kantýnu.
Napsáno:květen 2023

TI se neustále rozvíjí a poskytuje zaměstnancům nové možnosti uplatnění a postupu.
Napsáno:červenec 2025

Oceňuji příjemné pracovní prostředí a firemní kulturu, která se postupně formuje. V poslední době probíhá řada změn, které zatím vnímám pozitivně. Mají jasný cíl zlepšit fungování firmy. Líbí se mi, že vedení společnosti klade důraz na interní komunikaci, která přináší větší otevřenost a přehlednost. Zároveň si cením akcí a aktivit, které se začínají organizovat pro zaměstnance. Je vidět snaha o budování komunity a příjemnější atmosféry. Samozřejmě je stále co zlepšovat, ale mám důvěru v aktuální směr, kterým se firma vydává.
S příchodem nového vlastníka skupiny dochází k mnoha změnám, které mají dopad na každodenní fungování. Věřím, že je důležité, aby se při jejich zavádění nezapomínalo na vyvážený poměr mezi pracovním a soukromým životem zaměstnanců. Bylo tomu tak i v minulosti.
Napsáno:červenec 2025

TI nabízí velkou možnost flexibility pro skloubení osobního a pracovního života, management v tomto směru vychází velmi vstříc. Oceňuji také velmi dobré mzdové ohodnocení, zde se domnívám, že je dost nad průměrem v odvětví. Dále je zde velmi dobrá komunikace napříč výrobními závody po celé Evropě a vlastně celosvětově, kolegové ze všech zemí jsou velmi ochotní pomoci s jakýmkoliv problémem - v samotném libereckém výrobním závodě je situace velmi podobná.
Určite by v rámci firmy šlo zapracovat na lepším systému či plánu rozvoje zaměstnanců a zefektivnění některýách interních procesů. Také by bylo na zvážení rozšíření systému benefitů.
Napsáno:červenec 2025

U této firmy máme ještě 1 komentář, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že jej opravdu psal zaměstnanec. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?

Podívejte se, jestli pro vás má tato firma pozici

Nikdy nevíte, kdy na nějakou narazíte.
Zobrazit pozice na webu firmy
Zaujala / nezaujala vás firma TI Group Automotive Systems s.r.o. - odštěpný závod Liberec?