Video - Proč právě LABS1503?
Video - Proč právě LABS1503?
Společné akční teambuildingy
Společné akční teambuildingy
Moderní kanceláře a designové kliniky
Moderní kanceláře a designové kliniky
Kariérní postup+9

Labs1503 a.s.

Lékařská péče pomocí nejmodernějších postupů a technologií

Jsme LABS1503, skupina privátních zdravotnických klinik jako je Svět rovnátek, DentaLabs, AlphaLabs, Fyzio svět a distribuční firma Labs1503 Distribition. Jako akční a inovativní firma klademe důraz na využití digitalizace, moderních technologií a postupů pro naplnění své mise - aby se každý člověk mohl cítit ve svém těle sebevědomě a žít naplno. Jsme zvyklí táhnout za jeden provaz a chovat se zodpovědně a profesionálně nejen ke klientům, ale i sobě navzájem a společnosti.

Možnost růst a zlepšovat se. Mladý a přátelský kolektiv. Inspirativní lidé, kteří mě motivují v tom být lepší. Čisté prostředí. Spousta skvělých benefitů, které pomáhají zlepšovat kvalitu života.
Nevadí mi nic zásadního, v každém zaměstnání se najde něco, ale důležité je, když převažují pozitiva, což v Labs 1503 funguje. :)
Napsáno:leden 2023

S tím, že pořád přichází s něčím novým. Vždy vás každý podrží.

Usměvavá recepční ze Světa rovnátek

Usměvavá recepční ze Světa rovnátek

Treatment coordinator na klinice DentaLabs

Treatment coordinator na klinice DentaLabs

Společné meetingy

Společné meetingy

Vedení skupiny Labs1503 a.s. - Daniele Mastracci a Matúš Valach+9

Velmi oceňuji přístup k zaměstnancům, benefitní systém i podporu zaměstnanců v kariérním růstu. Firma zaměstnance podporuje i v plnění si svých osobních cílů a celkového rozvoje, což vnímám velmi pozitivně.
Aktuálně mě nic nenapadá.
Z oddělení:Zdravotní péče
Napsáno:leden 2023

Za mě je to skvělá firma, která neuvěřitelně investuje do svých zaměstnanců, stále se vyvíjí a stále se věci zlepšují. Jedná se o stabilního zaměstnavatele a pracovní podmínky včetně benefitních i platových systémů se stále zlepšují. Obrovským plusem je možnost kariérního postupu, každý tu má stejné šance pro růst.
Práce je hodně a někdy to je trošku chaos, každopádně za podmínky to stojí.
Napsáno:leden 2023

Jak by mi to sedlo ve společnosti Labs1503 a.s.?
- Skvělý, srdečný a nápomocný kolektiv mladších lidí do 35 let, v kancelářích to žije, sem tam proletí vtípek, na obědech se zasmějeme, dá se otevřeně bavit téměř o všem, všichni rádi pomůžou a na teambuildinzích se nešetří :) Za moje poslední 4 zaměstnavatele určitě nejlepší kolektiv, co se týče IQ, energie a profesionality. - Nikdo si nehraje na nějaké ultra šéfy a ega, nekoná se žádný mikromanagement a nikdo není (dlouho) voděný za ručičku, naopak každý má svoji odpovědnost za svoje úkoly a oceňuje se samostanost - pro můj typ povahy ideál :) - Spousta zajímavých benefitů včetně multisportky nebo neviditelných rovnátek, která jsou proplácena do plné výše léčby, plus opravdu krásné moderní pracovní prostředí
Firma pořád roste, stále se nabírá a lidi posouvají výš, - ale někteří manažeři často nemají letité zkušenosti s vedením lidí ani timemanagementem, neučili se od seniorů, jak dělat věci opravdu profesionálně, jak co efektivně nastavovat a jak k věcem přistupovat... a občas je to prostě poznat... Jako pracovník potřebujete mít nadhled a pochopení, že jste v úspěšné firmě, která turbulentně roste, mění se a spousta věcí se nastavuje za pochodu (i s vaším přispěním, což je vlastně fajn).

super kolegovia
asi zatim všechno ok
Milá kolegyně, milý kolego, děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. Máme velkou radost, že se Vám u nás zatím líbí a že oceňujete tým kolegů, se kterými spolupracujete. Přátelské prostředí a vzájemná podpora jsou pro nás důležité a těší nás, že je takto vnímáte. Vážíme si Vaší spokojenosti a věříme, že se Vám u nás bude i nadále dobře pracovat. Děkujeme, že jste součástí našeho týmu! Michala za HR oddělení
Napsáno:červen 2025

Milí kolegové, chápaví nadřízení, možnost řídit si z velké míry vlastní práci, flexibilita, dobrá dopravní dostupnost
Docházkový systém pro office, někdy se projevuje, že firma žije ze dne na den a nemá realistickou vizi, co dál, občas je na překážku, že jednotlivá oddělení jedou svou agendu a problémy zdravotnické sekce jsou vzdálené lidem z office.
Milá kolegyně, milý kolego, děkujeme Vám za otevřenou zpětnou vazbu. Velmi si vážíme toho, že pozitivně vnímáte náš kolektiv, přístup nadřízených a možnost samostatně si organizovat práci – právě důvěra a flexibilita jsou pro nás důležitými hodnotami. Zároveň děkujeme i za Vaše postřehy. Docházkový systém pro office pracovníky jsme zavedli s cílem lepšího sladění týmové spolupráce a organizačních potřeb, zároveň se ale snažíme, aby zůstal co nejvíce férový a flexibilní. Vnímáme také důležitost jasného směřování firmy a mezioborové spolupráce. Na těchto oblastech aktivně pracujeme – ať už úpravou vnitřní komunikace, sdílením strategických plánů, nebo vytvářením příležitostí k hlubšímu propojení jednotlivých týmů, včetně zdravotnické sekce a back-office. Budeme rádi, pokud jakékoliv konkrétní podněty či návrhy budete sdílet se svým nadřízeným manažerem nebo s HR oddělením. Neustále pracujeme na zlepšení a každý nápad nám pomáhá posouvat se dál. Jsme rádi, že máte zájem, abychom pracovali na nedostatcích a těšíme se na naši další spolupráci. S přáním hezkého dne Michala z HR týmu
Napsáno:červen 2025

Pracovat ve firmě Labs1503 se mi líbí, protože je tady skvělí kolektiv a výborní zaměstnavatelé. Je vidět, že si svých zaměstnanců váží. Často se vás ptají na váš názor a jestli jste v práci spokojení.
Plat by mohl být lepší. :)
Milá kolegyně, milý kolego, děkujeme Vám za zpětnou vazbu. Těší nás, že oceňujete naši firemní kulturu a dobrý kolektiv. Názory a podněty zaměstnanců jsou pro nás velmi cenné a pomáhají nám neustále zlepšovat naše procesy. Systém odměňování pravidelně vyhodnocujeme. Odměny jsou stupňované s ohledem na výkon a senioritu zaměstnanců. Současně vytváříme příležitosti k profesnímu růstu a kariérnímu posunu v rámci firmy a investujeme do vzdělávání. Věříme, že i v oblasti odměňování se Vám bude postupně dařit lépe a že Vaše spokojenost poroste spolu s dalšími možnostmi v rámci firmy. S přáním hezkého dne Michala z HR týmu
Z oddělení:Zdravotní péče
Napsáno:červen 2025

Snaha zlepšovat co nefunguje a vyvíjet se. Prostor pro růst. Přátelská atmosféra
Milá kolegyně, milý kolego, děkujeme za Vaši recenzi! Jsme rádi, že oceňujete snahu o zlepšování a rozvoj, stejně jako přátelskou atmosféru na pracovišti. Vaše zpětná vazba je pro nás velmi cenná a motivuje nás k dalšímu zlepšování. Jsme rádi, že máte stále možnost růstu a těšíme se na naší další spolupráci v následujících letech. Michala z HR týmu
Napsáno:leden 2025

Skvělý kolegové, férové zaměstnání, benefity.
Spojitost se světem rovnátek
Milá kolegyně, milý kolego, děkujeme za Vaši pozitivní zpětnou vazbu. Jsme rádi, že oceňujete dobrý kolektiv, férové pracovní podmínky a benefity. Spojitost zaměstnanců na klinice Svět rovnátek je pro nás důležitá. Což oceníte zejména v těžších chvílích, které se občas mohou v provozu vyskytnout. Jsme rádi, že jste součástí týmu zákaznické podpory a společně pomáháte k úsměvu nejen našim klientům, ale i kolegům a kolegyním v rámci kliniky. Děkujeme za sdílení Vaší spokojenosti a těšíme se na další spolupráci a společné chvíle. Michala z HR týmu
Napsáno:leden 2025
Zaujala / nezaujala vás firma Labs1503 a.s.?