Klidné prostředí. Milý a nápomocní kolegové. Máme skvělé a chápavé nadřízené. Nic není problém, když člověk potřebuje, může si více měně organizovat čas sám (pokud to projekt dovolí). V jiné firmě má pozice byla pro ostatní přítěží, ve Flow se cítím potřebný a ceněný.
Přístup lidí ve Flow je úplně skvělý. Ať už se jedná o nadřízené či kolegy, ještě jsem nezažil situaci, kdy by nebylo možné s čímkoliv za kýmkoliv přijít a dostat pomoc. Firemní kultura a vztahy s kolegy jsou jedna z mnoha předností Flow.
Tým je pro mě druhá rodina. Všichni jsou profesionální a pomáhají si - záleží jim na kvalitě práce, kterou děláme a vždycky pomůžou ostatním v týmu. Zároveň nás mobilní aplikace opravdu baví a dokážeme si o nich povídat i ve volném čase.
Cením otevřenost, diskuzi a férový přístup. Zároveň skvělý kolektiv, který dokáže táhnout za jeden provaz a chce se vždy posouvat vpřed a "neusnout na vavřínech" :)
S některými klienty není jednoduché spolupracovat.
U této firmy máme ještě 3 komentáře, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?