Pracovní kolektiv. Možnost kreativity a volné ruky. Praxe. Různorodost pracovní pozice. Možnost budování kariéry.
Napsáno:červen 2023

Nejvíce oceňuji přímý a kolegiální přístup, jak od nadřízených, tak od kolegů. Ideální je také to, že dostávám zpětnou vazbu ke svým pracovním výkonům a mám možnost se učit novým věcem. Různorodost náplně práce je taky příjemným zpestřením.
Napsáno:červen 2023

Velmi oceňuji různorodost zadávané práce a možnost být pánem vlastního času a rozvrhnout si práci podle sebe. Jako zaměstnanec DPP, který zároveň studuje, mi vyhovuje naprostá flexibilita pracovní doby. Velkým benefitem je taktéž multisport karta.
Kanceláře mohou být občas například v pondělky trochu rušnější.

Pružnou pracovní dobu
Pokud jde o zaměstnance na DPP/DPČ je naprostá volnost v rozvržení směn. Pro mě jako studenta je tak jednoduché skloubit práci se školou, mohu pracovat každý den 4 hodiny, či pouze dva dny intenzivně. V rámci zkouškového období nebyl problém týden či dva nepřijít a soustředit se na studium, což také velmi oceňuji.

Volnost a samostatnost
V rámci zadaných úkolů mám většinou samostatnost, tudíž pokud splním cíl, mohu se k němu dostat jakýmkoliv způsobem. Zároveň ale není problém se kohokoliv zeptat o radu.
Napsáno:červen 2023

S přístupem svých nadřízených, kteří mi důvěřují a svěřují mi důležité úkoly. Lokalita je skvělá a kolegové jsou vstřícní .
Není dog friendly office
Napsáno:červen 2020

Zaujala / nezaujala vás firma ALTAXO SE?