Tato společnost patří mezi nejhorší zaměstnavatele, se kterými jsem se setkala. Vedení podle mé zkušenosti dlouhodobě nezvládá řízení firmy, což vede k chaosu, nespokojenosti zaměstnanců a vysoké fluktuaci. Během mého působení odcházelo velké množství lidí a důvody jejich odchodu byly často podobné. Komunikace vedení byla opakovaně nekonzistentní. Celkově jsem získala dojem, že firemní kultura stojí více na marketingových prohlášeních než na skutečném přístupu k zaměstnancům. Z tohoto důvodu bych zaměstnání v této firmě nedoporučila.
Produkt je velmi dobrý a kvalitní - bohužel v nesprávných rukách.
Kolegové - až na výjimky všichni skvělí
Tato firma na mě během krátké doby působila jako velmi nestabilní a chaoticky řízené prostředí. Komunikace vedení byla nekonzistentní a člověk často nevěděl, na čem skutečně je. Navenek firma působí přátelsky, ale interně jsem měla pocit výrazného rozdílu mezi prezentací a realitou.
Atmosféra ve firmě byla negativní, napjatá, založená více na kontrole a tlaku než na důvěře a podpoře lidí.
Některé procesy byly organizačně nezvládnuté a člověk měl pocit, že vedení řeší více interní paranoidní kontrolu a nemá kompetence pro skutečný rozvoj zaměstnanců a obchodní podporu.
Pozitivně hodnotím některé produkty a část kolegů v terénu, kteří byli lidsky v pořádku. Celkově bych ale tuto firmu jako zaměstnavatele rozhodně nedoporučila. Zvláště lidem, kteří hledají stabilní, transparentní a profesionálně vedené pracovní prostředí.
Při vstupu do firmy se vedení tvářilo velmi mile, nicméně opak byl pravdou, veliká přetvářka ze strany vedení byla na denním pořádku. Vládne zde velmi stresující prostředí, tlak na prodeje, velmi přísná kontrola pracovní doby byla samozřejmostí. Kolegové byli fajn a dalo se na ně spolehnout, jen se velmi často střídali, team není stále plně obsazen, fluktuace je zde příšerná, zkuste se na to zeptat při pohovoru a hlavně na důvody, jen málo kolegů zde vydrželo déle než jeden rok. Co se týká mzdy ta byla ucházející, ale opravdu pro silné povahy. Za mne nedoporučuji. Byl to zatím nejhorší zaměstnavatel mé kariéry, bohužel.
U této firmy máme ještě 1 komentář, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že jej opravdu psal zaměstnanec. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?