Rychle se rozvíjející firma s fajn prostředím, dobrými šéfy a kolegy. V případě, že práci odvádíte dobře, tak nemáte žádný problém. Jste chváleni a dle toho i finančně ohodnoceni. Pokud jako zaměstnanec nefungujete, tak je to samozřejmě horší.
Spousta procesů se vytváří za pochodu.
Musím říct, že všechno, co mi bylo řečeno na pohovoru, bylo taky splněno. Líbilo se mi, že plat se probral ještě před samotným pohovorem, aby ani jedna strana případně neztrácela čas. Pak že pohovor nebyl přikrášlený a byla jsem upozorněna i na ty mín lákavé stránky, abych věděla, co obecně od firmy a pozice čekat. A přesně to mě pak provázelo i po mým nástupu - jednání na rovinu, který ocenuju, přátelská atmosféra, zájem ze strany nadřízených a to se jen tak už nikde nevidí.
Mrzelo mně, že někteří kolegové neuměli ocenit férový přístup vedení a naopak toho zneužívali.
Zaujala / nezaujala vás firma The Revolution Company s.r.o.?
U této firmy máme ještě 1 komentář, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že jej opravdu psal zaměstnanec. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?