Každý slušna obsluha pozdraví,nabídne produkt navíc a slušně se rozloučí.
To co jsme museli říkat každému zákazníkovi i když byly fronty,hrozně,zdržující,zákazníci nespokojení,že musí čekat.
Potkáváte nové,různé lidi,obsluhujete plyn, myčku,pomahate tankovat,poradíte o produktech
Člověk je pánem svého času, ale musí stíhat.
Benefity.
Občasné volnější dny v práci kdy nechodí spousty zákazníků.
Plat - i přesto,že děláte naprosto vše a tím držíte podnik nad vodou více než kdokoli jiný jste brání jako naprostý odpad společnosti co si nezaslouží dostat jakékoli slušné platové ohodnocení (může se lišit dle místa kde pracujete,ale všude každý říká to samé).
Kolektiv.
Práce za více lidí.
Spousty povinností a odpovědnosti.
Neustálé nové způsoby jak co nejvíce demotivovat a zaúkolovat zaměstnance zbytečnostmi ze strany vedení společnosti a následně svádění viny za nedostatek splněných předpovídaných prodejů na zaměstnance,který to nemůže nikterak ovlivnit nebo naprosto minimálně a to ještě naprostou náhodou.
Zaujala / nezaujala vás firma Provozovatelé čerpacích stanic MOL?
U této firmy máme ještě 1 komentář, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že jej opravdu psal zaměstnanec. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?