Přístup vedení k zaměstnancům, bezohlednost, vidina jen vedení, ostatní pomíjivé.
Spousta zaměstnanců jen “žvaní” a pracovní nasazení minimální. Ostatní to musí táhnout za ne.
Tým a vedení je v pohodě. Koncept firmy dává možnost růst neustále a tím se odstraňují zbytečné stresy co se řeší v jiných firmách jako jsou otázky: bude/nebude na odměny atd.
Mým nadřízeným kolega, co nejenom zná, ale umí i předat informace. Zjednodušil mi ,,vstup,, do firmy a pomáhá mi. Nečekají na moji chybu, abych měl méně peněz, ale snaží se všemi prostředky chybě předejít. Jediné ,,minus,, je vědomí faktu, že každá chyba ale stojí firmu peníze, tak se snažím, aby to bylo co nejlepší. Jinak, za mě, supr.
Jak jsem psal, každá chyba stojí peníze, tak se snažíme je nedělat. Aby člověk mohl ve WETRA pracovat, musí to mít v hlavě ,,v pořadku,, a soustředit se.