Amazon Czech Republic Services s.r.o.

Skvělá zkušenost pro mladé lidi a super plat pro vysoké manažery. Pro "něco mezi" se vyplatí koukat jinde.
Firma není schopna správně ocenit "middle management".
Napsáno:leden 2022

Mezinárodní prostředí, opravdová diverzita, práce v mladém kolektivu skvělých přátelských lidí. Neformální atmosféra, žádný dresscode. Férový přímý nadřízený, který je profesionál a přitom se nebere moc vážně. Žádné nucené přesčasy, naopak se dbá na duševní pohodu a work/life balance.
Nic vážného, asi jako v každém korporátu. Vyšší management je odtržený od reality adminů. Metriky, na základě kterých je tým hodnocený vyšším managementem, nereflektují dobrou práci, kterou jsme odvedli (závislost výsledků na dodavatelích, jiných týmech...). Postupně omezují občerstvení/ovoce/zmrzlinu na pracovišti.

Práci v mezinárodním prostředí
V kancelářích potkáváte lidi z různých koutů světa, hlavní komunikační jazyk je angličtina. Lidé jsou dokonce relokováni do Prahy za prací právě zde. V HR týmech podporujeme lidi z různých zemí, mnohdy v jejich rodném jazyce. Pracuje tu ale i hodně Čechů a Slováků.

Práci v týmu mladých lidí
Pracuje tu hodně lidí, kteří teprve sbírají první pracovní zkušenosti, věkový průměr bude někde mezi 25-40. Nad 50 tady skoro nikdo není. Věkové složení se ale může lišit napříč týmy.
Napsáno:červenec 2024

U této firmy máme ještě 2 komentáře, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?

Zaujala / nezaujala vás firma Amazon Czech Republic Services s.r.o.?