Expedo s.r.o.

Kolegové byli všichni (až na jednoho) velmi schopní a nápomocní, zároveň přátelští. Poměrně hezký interiér firmy.
Vedení firmy nemá vůbec představu, jak vést takovouto firmu. Špatně nastavené priority, jako např. striktní docházka jako ve fabrice, přitom si navenek hrají na "moderní firmu", přitom tomu tak vůbec není... Celkově si firma hodně hraje na něco, čím ve skutečnosti vůbec není. Velké množství práce, která je však špatně vysvětlována a prioritizována. Často člověk neví, čemu dát přednost a pak dostane vynadáno. Zvláštní "umělá" atmosféra, kdy na jednu stranu se nadřízený tváří přátelsky, ale když jde o peníze za přesčas či dovolenou, tak se člověk bojí dotázat, aby se nedostal do konfliktu. Celkově neférové jednání vůči zaměstnancům a náplň práce dost robotická.
Napsáno:červen 2024

Kolektiv který uměl vzít za práci a měl snahu firmu někam posunout.
- Již předcházející komentář vystihuje velmi mnoho pravdivého. Jen bych doplnil že v nejvyšším vedení sedí člověk, který se neustále utápí v tom jak firma fungovala když byla malá, neustále zabraňuje nastavování procesů které by firma velmi potřebovala. - Obrovská nerozhodnost vedení, která tu firmu brzdí (nebo spíše vrací na začátek). - Pokud potřebujete k doktorovi tak se na Vás vedení kouká jako na největšího zrádce a vzít si dovolenou, to si vyslechnete dlouhopu přednášku. - Pomlouvání od vedení za Vašimy zády. - Neskutečně obrovská fluktuace lidí.
Napsáno:květen 2022

Kolegové se snahou firmu někam posunout.
Firma v COVIDové době nezaslouženě vyrostla a vedení absolutně nemá ponětí jak takto velkou firmu řídit, používá výrazy jako KPI, Trend, které zaslechlo na školení, ale neví jak je nastavit, nebo dokonce měřit. Ve vedení sedí lidé, kteří se prezentují jako vševědoucí, ale veřejně přiznávají, že nechápou proč vlastně společnost nefunguje. Vyplňování tisíců tabulek, které mají nulovou vypovídající hodnotu a slouží nejvyššímu vedení, pouze k tomu, aby Vám mohlo dokázat, že něco nevíte. Pomoc od vedení absolutně nečekejte, to má jen jeden cíl a to vás potopit, což dělá tak, že máte za vše odpovědnost, ale nulové kompetence. Případně vám dá jen polovinu informací, které ještě v průběhu mění, aby jste se v problematice nedokázali vyznat. Klouzavá pracovní doba, home office, dovolená, empatie, jsou sprostá slova. Benefity nula. Výsledkem je obrovská fluktuace na všech pozicích.
Napsáno:květen 2022

Možnost se vyvíjet ve své práci a získávat nové zkušenosti. Zajímavé benefity. Přátelský kolektiv.
Maličkosti, které jsou v každém zaměstnání.
Napsáno:listopad 2021

V případě potřeby vyjdou vždy vstříc, což moc oceňuji. Je zde přátelské a příjemné prostředí, takže co víc si člověk může přát. :-)

Benefity Vstřícnost Ochota
Napsáno:listopad 2021

velmi přátelský a mladý kolektiv
nic, vše v pořádku
Z oddělení:Zákaznická podpora
Napsáno:listopad 2021

Ve společnosti sice pracuji velmi krátce, ale za tu dobu mohu říct, že zaměstnavatel se k Vám chová férově a vychází ve všech ohledech vstříc. Zaměstnanci dostávají příležitost se realizovat ve svém oboru a již záleží na každém, jak svou šanci uchopí.
Z mého pohledu jsem nenašel žádná negativa a se zaměstnavatelem se mi velmi dobře spolupracuje.
Napsáno:listopad 2021

Úspěšná rodinná firma, které má jasné cíle a umí Vás ocenit. Přátelský kolektiv.
Napsáno:listopad 2021

kolektiv spolupracovníků a vstřícnost vedení firmy
není nic
Napsáno:listopad 2021

Zaujala / nezaujala vás firma Expedo s.r.o.?