V PP Ateliér s.r.o. si nejvíce cením přátelské atmosféry a otevřené komunikace. Firma nabízí zajímavé projekty, na kterých se člověk může hodně naučit, a zároveň podporuje kreativitu i profesní růst. Oceňuji také flexibilitu pracovních podmínek a možnost samostatné práce, při které je cítit důvěra ze strany vedení. Navíc zde funguje skvělý týmový duch a kolegové jsou ochotní vždy pomoci nebo poradit. Díky tomu je práce v PP Ateliér s.r.o. velmi obohacující a motivující.
V každé práci se samozřejmě najdou drobnosti, které by se daly zlepšit, ale tady to rozhodně nejsou nijak zásadní věci, které by stály za zvláštní zmínku.
Volnost a samostatnost
Práce ve firmě je ideální pro ty, kteří hledají volnost a samostatnost, protože právě tyto hodnoty jsou pro nás klíčové. Věříme, že samostatnost zaměstnanců je základem pro hladký chod firmy a úspěšné dokončení projektů. Každému členovi týmu dáváme důvěru a prostor rozhodovat se, plánovat si práci a přicházet s vlastními řešeními. U nás nikdo nedostává přesný manuál – dostane zodpovědnost, důvěru a podporu.
Možnost kariérního postupu
Tato firma je ideální volbou pro lidi, kteří hledají firmu s reálnou možností kariérního postupu. Nástupem na konkrétní pozici to totiž zdaleka nekončí – právě naopak. Firma si váží loajálních zaměstnanců, kteří jsou ochotni přinést do týmu něco navíc, přemýšlejí v souvislostech a aktivně se podílejí na rozvoji projektů i samotné firmy. Pokud se člověk osvědčí a ukáže, že je ochotný investovat víc než jen svůj čas, firma mu to dokáže vrátit – například příležitostí k posunu na vyšší nebo klíčovou pozici. V PP Ateliéru se díváme na potenciál každého jednotlivce, ne jen na jeho výchozí pracovní pozici.
U této firmy máme ještě 2 komentáře, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?