WOO mi dává neustále nové výzvy a příležitosti, jak se posouvat profesně dál. Cením si podpory v edukaci a důvěry, která je ve mě vložená. Na všem se jde lidsky dohodnout, ať to bylo stěhování na druhý konec republiky (po už několikaleté spolupráci) nebo práci na mateřské. :)
Možnost se vypracovat, otevřenost, zajímaví klienti a super pracovní kolektiv.
Více společných akcí po práci, více kreativních klientů
Každý zaměstnanec má možnost přinést něco nového a nejen se učit ale zároveň předávat své poznatky. Díky tomu tvoříme silně edukovaný tým a jsme schopni vždy pohotově reagovat na pracovní situace, které naskytnou.
Volnost a samostatnost
Samostatnost je vyžadována a je to správně. Bez toho se neobejde řízení projektů, je ovšem potřeba mít na vědomí, že spolu se samostatností přichází i zodpovědnost a na té pracovat.
Otevřenost a ochota podpořit vzdělávání.
Přátelské prostředí, proaktivní v organizaci společných akcí, skutečně záleží na tom, aby spolu lidé vycházeli.
Neustále edukace a seberozvoj zaměstnanců
Vstřícný nadřízený
Rodinná atmosféra
Možnost HO, volnější režim v případě že máte doktora/úřady/nemoc atd.
Společný akce mimo pracovní dobu
Nebylo by na škodu přidat ještě jeden týden dovolený, vzhledem k tomu, že ve WOO jsou vánoční prázdniny 2 týdny a pak už zbývají jenom 2 týdny v celém roce.
V kanceláři mi chybí "relax zóna" a doufám, že v nových office nějaká bude :)
Více teambuildingů.
- možnost neustále se učit nové věci a rozvíjet se v online sféře
- příjemné pracovní prostředí
- individuální přistup k potřebám každého z nás
- vysoká profesionalita
-Panuje zde otevřená a upřímná nálada, takže tu nevznikají žádné zbytečně napnalismy a tlaky
- hodně se tu smějeme
Práci v týmu mladých lidí
- celkové věkové složení jsou vesměs mladí lidé do 30
- práce je hodně dynamická a rychlá