Pojďte k nám pracovat!
Pojďte k nám pracovat!
Naše vánoční party jsou legendární.
Naše vánoční party jsou legendární.
Přeprava, kontejnery, to je náš život.
Přeprava, kontejnery, to je náš život.
Netradiční benefity+9

ByTorp s.r.o.

Logistika

Jsme moderní rodinná poctivá česká firma, snažíme se dělat věci tak, aby měly smysl a dávat jim přidanou hodnotu. Vytváříme unikátní projekty, jejichž prostřednictvím chceme zákazníkům poskytnout maximálně kvalitní službu. Působíme ve 3 oblastech - mezinárodní přeprava a logistika, vývoz dřeva do světa, prodej aut a zajištění financování na ně. Jsme dobrá parta, táhneme za jeden provaz, umíme si práci i život užít a zakládáme si na férovosti a rovných vztazích.

Skvělá firemní kultura a férový přístup. Ve firmě panuje přátelská atmosféra, kde si lidé navzájem pomáhají a podporují se. Vedení komunikuje otevřeně, zajímá se o názory zaměstnanců a snaží se neustále zlepšovat pracovní prostředí.
Napsáno:srpen 2025

Super zamšstnaní, lidi nejsou jen čísla, ale záleží na každém členovi týmu. S každým se dostatečně pracuje a vždy je možnost se na cokoliv zeptat. Vedení je vždy dostupné a aktivně se zaměstnanci na všem spolupracuje. Snaží se i o mimopracovní život, kde se pořádají akce a sešlosti pro zájemce.
Napsáno:září 2025

Jsme největší vývozci dřeva z ČR a Slovenska

Jsme největší vývozci dřeva z ČR a Slovenska

Nakládáme stovky kontejnerů měsíčně.

Nakládáme stovky kontejnerů měsíčně.

Někdy je terén naše kancelář :)

Někdy je terén naše kancelář :)

Každý z kanceláře si může na chvíli zkusit práci na nakládce dřeva.+9

Neomezené možnosti v získávání nových znalosti a zkušenosti, neustálý profesní rozvoj. Přátelský kolektiv, skvělá atmosféra v práci, nádherné kanceláře. Férové ocenění a jednání ze strany jednatele.
Napsáno:srpen 2025

Jak by mi to sedlo ve společnosti ByTorp s.r.o.?

U této firmy máme ještě 1 komentář, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že jej opravdu psal zaměstnanec. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?

Zaujala / nezaujala vás firma ByTorp s.r.o.?