Osobní přístup. Nadřízený mi dává na úkoly dostatek času, netlačí na mě s rychlou odezvou. Mám k práci dostatek všech potřebných pomůcek, pokud mám speciální přání, nebyl problém mi jej splnil.
možnost homeoffice pro seniornější zaměstnance
mladý kolektiv
nízká byrokracie
možnost se s manažerem domluvit na skloubení pracovního a osobního života (záleží na tom, pod jakým manažerem pracuješ)
autonomie při zpracovávání projektů
různorodost pracovních úkolů
není nutné pracovat přesčas (většinou)
skvěle fungující backoffice
nové kanceláře a kancelářské vybavení
časté týmové, firemní akce
skvělé IT oddělení, které vždy vyřeší každý problém
občas docela bohaté čtvrtletní bonusy
horká čokoláda v kávovaru
méně platí
nepraktická lokalita pro dojíždějící mimo Prahu
některé kanceláře jsou spíše open-space
doplácíme na výuku jazyků a je tlak mít ji po pracovní době
někdy manažer komunikuje nedostatečně, chybí pravidelné projektové schůzky
není sladěna struktura pozic v jednotlivých odděleních i v rámci jedné service line (senior consultant v jednom oddělení je na jiné pozici než senior consultant v jiném oddělení)
občas je problém s regulací teploty v kancelářích, ačkoliv je to nová budova
nedostatek parkovacích míst v garážích v budově
chybějící firemní kantýna s "normálními" cenami
prosklené kanceláře, kde na vás každý vidí z vnitřku i z venku (nedostatek soukromí)
někdy je práce až moc různorodá, takže to vytváří stres, trocha rutiny by neuškodila
neexistuje pevný systém odměňování, kde by člověk věděl, že např. při povýšení, nebo určitém počtu odpracovaných let měla zajištěno zvýšení mzdy o určité procento
zaměstnávání studentů, kteří nejsou příliš efektivní už z toho titulu, že pracují pár hodin týdně, takže z hlediska jejich podaného výkonu se to podle mě nevyplatí
Zajímavá, různorodá práce a možnost zapojit se i do jiného týmu a zkusit si něco nového. Skvělí kolegové, neformální kultura a velmi příjemné pracovní prostředí.