Jste personalista této firmy?

Přidejte si inzerát. Lidé, které zaujme vaše firma tak budou mít možnost u vás pracovat.

Přidat inzerát

Nejpřínosnější Nejnovější

• - můžu pracovat z domova , vhodné pro matky s dětmi - volit si směny dle mého volného času

Administrativa

více než 1 rok

před více než 6 měsíci

• Práce na homeoffice, Flexibilní plánování směn, Nadstandardní ohodnocení u práce na homeoffice Možnost spolupráce na IČO
  • Momentálně málo projektů na kterých lze spolupracovat
  • Klidnou práci

Jde o práci jako telefoní operátor z domova, člověk je ce svém prostředí, v pohodlí domova, žádné utrácení za dojíždění, vlastní plánování směn - jen je potřeba dodržet měsíční minimum, což není moc hodin

• Pružnou pracovní dobu

Směny si plánujete sami, můžete volat třeba jen 1 hodinu denně, nebo 8 hodin, je to jen na Vás. Vlastně voláte podle toho, kolik si chcete vydělat.

Jiné

před více než 6 měsíci

• Kvůli zdravotnímu stavu jsem byla nucena opustit své staré zaměstnání a netušila jsem co se mnou bude dál. Klasické denní docházení do zaměstnání pro mne nepřicházelo v úvahu i přestože jsem to dlouhou dobu zkoušela. Pak jsem - jednoho krásného dne- narazila na nabídku práce jako operátor z domova. Nabídka mne zaujala už jen kvůli volnosti plánování směn a hlavně možnosti práce z bezpečí domova. Dostala jsem se na linku 1221. Po absolvování školení jsem sice měla hlavu nacpanou informacemi téměř k prasknutí a bála jsem se, že to nezvládnu, ale díky skvělé podpoře teamleaderů jsem to nakonec zvládla, v oboru jsem se našla a začala práci milovat! ❤ A to jen díky úžasné a profesionální podpoře zaměstnanců Ejlatu! Lidský přístup k zaměstnancům dnes začíná být spíše vzácností proto ani slovy nedokážu popsat, jak jsem společnosti vděčná za tuto příležitost! Takže jedno velké DĚKUJI!

Zákaznická podpora

před více než 1 rokem

• Volit si směny dle mých potřeb, možnost kariérního růstu
  • Volnost a samostatnost

Nikdo nám nestal za zadkem, skvělá porada od tým lídrů,

• Práci bez přesčasů

Jelikož si směny můžou plánovat jak potřebuji a přímo v daný den

Administrativa

Pracoval u zaměstnavatele:

před více než 1 rokem

• Práce operátora z domova je skvělá příležitost i pro maminky na mateřské dovolené. Člověk nikam nemusí dojíždět

Zákaznická podpora

méně než 3 měsíce

před více než 1 rokem

Jsou pro vás komentáře užitečné?

Vy zase můžete pomoci ostatním.

Ohodnotím svojí firmu

Ejlat partners s.r.o. tady nabídky práce nemá

Projděte si následující firmy, které pozice mají.

Podívejte se, jestli pro vás má tato firma pozici

Nikdy nevíte, kdy na nějakou narazíte.

Zobrazit pozice na webu firmy