Práce na homeoffice,
Flexibilní plánování směn,
Nadstandardní ohodnocení u práce na homeoffice
Možnost spolupráce na IČO
Momentálně málo projektů na kterých lze spolupracovat
Pružnou pracovní dobu
Směny si plánujete sami, můžete volat třeba jen 1 hodinu denně, nebo 8 hodin, je to jen na Vás. Vlastně voláte podle toho, kolik si chcete vydělat.
Klidnou práci
Jde o práci jako telefoní operátor z domova, člověk je ce svém prostředí, v pohodlí domova, žádné utrácení za dojíždění, vlastní plánování směn - jen je potřeba dodržet měsíční minimum, což není moc hodin
Kvůli zdravotnímu stavu jsem byla nucena opustit své staré zaměstnání a netušila jsem co se mnou bude dál. Klasické denní docházení do zaměstnání pro mne nepřicházelo v úvahu i přestože jsem to dlouhou dobu zkoušela. Pak jsem - jednoho krásného dne- narazila na nabídku práce jako operátor z domova. Nabídka mne zaujala už jen kvůli volnosti plánování směn a hlavně možnosti práce z bezpečí domova. Dostala jsem se na linku 1221. Po absolvování školení jsem sice měla hlavu nacpanou informacemi téměř k prasknutí a bála jsem se, že to nezvládnu, ale díky skvělé podpoře teamleaderů jsem to nakonec zvládla, v oboru jsem se našla a začala práci milovat! ❤ A to jen díky úžasné a profesionální podpoře zaměstnanců Ejlatu! Lidský přístup k zaměstnancům dnes začíná být spíše vzácností proto ani slovy nedokážu popsat, jak jsem společnosti vděčná za tuto příležitost! Takže jedno velké DĚKUJI!
Zaujala / nezaujala vás firma Ejlat partners s.r.o.?
U této firmy máme ještě 68 komentářů, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?