Mít šanci se zapojit do vývoje firmy (nad rámec své pozice)
Bylo by fajn mít pár zahraničních kolegů
Napsáno:duben 2023

Férové jednání, žádné prázdné sliby a zbytečné “benefity”. Zaměstnavatel spíš zaujme způsobem realizace projektů a motivuje k vytvoření společného díla, kam můžete přinést své vlastní nápady. Současně s tím vám zaměstnavatel deleguje odpovědnost za část projektu a zároveň poskytuje i určitou volnost a prostor pro diskusi. Pracovní povinnosti mohu vyřídit dle dohody kdykoli během dne a spojit tak práci s osobními záležitostmi. Vzájemná důvěra je to, co zdobí vztah se zaměstnavatelem. Opravdu vás více zaujme, když někdo nabízí stravenky, kávu nebo Xbox? Vážně? Nestačí náhodou vědomí toho, že si sám mohu zorganizovat praci během dne? A že ji mohu udělat odkudkoli, kde je připojení? Nebo jen pocit z dobře vykonané práce za dobré peníze, z kterých něco ušetříte nebo si můžete koupit právě ten Xbox nebo dopřát kvalitní kávu? Každý má jiné priority. Někdo chce být sběratel příspěvků, někdo zas adekvátně ohodnocen tak, aby příspěvky nepotřeboval.
Firma se teprve rozvíjí, takže zatím nic. Firmu však tvoří hlavně naslouchaví kolegové, takže je možné firmu tvarovat dle potřeb.
Napsáno:květen 2018

Velká volnost při práci, možnost vyzkoušet více zajímavých projektů. Vedení skvěle komunikuje a vždycky máte dveře otevřené, ať chcete řešit cokoliv. Rozhodně zde dokáží ocenit dobré nápady. Lidi tu nejsou jen položka v tabulce.
Některé věci se stále řeší trochu punkově, není to vždy na škodu, ale občas může být v něčem zmatek. Pro ty, kteří jsou samostatní a proaktivní ale žádný problém.
Napsáno:říjen 2024

Svoboda, důvěra a zodpovědnost.
Nic mě nenapadá.
Napsáno:listopad 2023

Pro mě je největším benefitem flexibilita, lidé a rozvoj. Neformální prostředí ApiTree pomáhá dobrým vztahům, flexibilita zase vychází vstříc potřebám v životě. Nejdůležitější je ale možnost dalšího rozvoje, které zaměstnavatel nejen podporuje, ale dokonce aktivně podněcuje.

Možnost práce při studiu
Někteří kolegové práci při studiu dělají/dělali. ApiTree má více projektů a je možnost časově kombinovat práci a školu.

Práci vhodnou pro rodiče s dětmi
Primárně kvůli flexibilitě. Nejen času, ale i místa. Navíc lidský přístup a skvělé HR oddělení.
Napsáno:duben 2023

Mám volné ruce, kolegové jsou skvělí jak po pracovní tak i soukromé stránce, firma jako taková se chová suprově. Je možno vždy přijít s něčím novým a něco měnit.
Nyní není nic, s čím bych byl vysloveně nespokojen.
Napsáno:červen 2021

dog friendly office, malá firma bez zbytečného papírování nejsou zde zdlouhavé procesy fajn kolegové
Napsáno:červenec 2020

možnost se rozvíjet férové jednání
Napsáno:duben 2019

Důvěra a volnost při plnění pracovních úkolů, pracovní kolektiv, flexibilní pracovní doba, kanceláře v centru Prahy
Napsáno:duben 2019

Skvělá parta lidí, báječný šéf, bezva prostory.
Napsáno:únor 2018

U této firmy máme ještě 5 komentářů, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?

Zaujala / nezaujala vás firma ApiTree s.r.o.?