Nadřízený mě podporuje, vyšel mi vstříc, má porozumění. Firma má dobrou kulturu. Lidé jsou příjemní.
Výplata by mohla být lepší.
Mám-li mluvit za sebe, práce byla výzvou, protože jsem musel zdokonalit svoje existující znalosti a aplikovat je na specifické b2b prostředí. Učil jsem se tedy novým věcem ve svém oboru.
Neformální pracovní atmosféru
Dotykačka je relativně malá firma o pár desítkách zaměstnanců, takže si uchovává svou ojedinělou atmosféru, která je podle mě neformální. Samotní zaměstnanci totiž tak působí.
Pohodová atmosféra menší firmy.
Práce, která respektuje váš soukromý život a osobní potřeby.
Tady je vaše práce vidět!
Respektují zde Váš názor a nápady. Šéfové spíše doporučují než něco nutí.
Nenajdete zde moc benefitů a standardně poskytují pouze 4 týdny dovolené.
Smysluplná práce v týmu lidí, na které se můžete spolehnout. Otevřená a přátelská firemní kultura.
Volnost a samostatnost
Lidé ve firmě vědí, za co mají zodpovědnost a jaký výstup se od nich očekává. Nemají nalajnované jednotlivé kroky, po kterých mají k cíli dojít. Stejně tek nedostávají jen úkol bez znalosti dalších souvislostí. Naopak vždy vědí proč co dělají a pokud mají nápad, jak danou věc řešit lépe, efektivněji, jsou vyslyšeni a postup zaveden, pokud to dává smyl. Nepočítají se u nás hodiny odsezený na židli, ale musí být vidět výsledky.
Neformální pracovní atmosféru
Otevřená komunikace, tykáme si, nevyžaduje se žádný formální oděv, na chodbě těžko rozeznáte manažera od běžného zaměstnance.
Zaujala / nezaujala vás firma Dotykačka ČR s.r.o.?