Vůbec s ničím.
Sice benefity byli celkem slušné oproti jiným zaměstnavatelum, ale přístup managementu ke kritickým situacím a obecně pochopení konkrétních věci absolutně nevyhovujici pro klasického motivovaného a perspektivního zaměstnance.
Absolutně vše na bodu mrazu.
Abych pravdu řekla tak jsem čekala něco jiného tato firma Vám naslibujeme toho opravdu hodně a hodně lidí se chytí než poznají jak to tam doopravdy chodí. Za mě mohu říci že vedení této firmy je sama faleš. Pozice na kiosku kde kontrolujte a prebalujete věci chtějí neskutečne targety který nesplňuje skoro nikdo ano možná by se dalo kdyby jste nešli ani na záchod a to je smutné je tam pohlibliva častá peněz kterou když nesplňujete tak vám ji vemu. Nesmíte ani marodit a to že máte malé dítě to je nezajímá bylo by toho mnohem více.za mě tuto firmu určitě nedoporučuji.
Měl jsem velké osobní problémy,celé 2 roky. Co se týče vedení a všech těch co jsou nahoře,super,nemůžu mít námitky a nikdy je nebudu mít. Prostě férový, vstřícný,plný dobra a pochopení.... Jedna z nejlepších firem u nás v Čechách.
Zaujala / nezaujala vás firma Advanced Supply Chain (CR) s.r.o.?
U této firmy máme ještě 10 komentářů, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?