Zaměstnavatel nabízí práci na zajímavých projektech, které mě baví. Nejedná se o klasickou monotónní práci, ale neustále se zde učím něco nového.
Nikdo po mě nechce abych JEN seděl v kanceláři, měří se zde skutečné výsledky a je jenom na mě kdy a jak jich dosáhnu. Přátelský kolektiv a férový přístup.
Na začátku jsem měl problém srovnat se s tak velkou mírou volnosti a odpovědnosti, až se mi občas zdálo, že na mě nadřízený kašle, ale pak jsem si uvědomil, že to je můj problém, že jsem se ho na nic nezeptal. Od jisté doby se ptám na všechno co potřebuji a vždy dostanu odpověď.
Možnost práce při studiu
Jsou zde otevřené pozice i pro stážisty nebo brigádníky, pracovní doba je naprostor variabilní, nemusíte zde být 9-17, důležité je aby práce byla hotová.
Pokud jste proaktivní a odpovědní, pustí vás tady téměř ke všemu na reálných projektech
Volnost a samostatnost
Neexistuje zde micromanagement. Firma se snaží zaměstnávat profesionály a poté se k nim i tak chová - nechává jim volnost a samostatnost.
Pokud má kdokoliv jakýkoliv nápad, nikdy nezůstane bez odezvy.
Toto všechno ale také přináší i velkou zodpovědnost.
Perspektivní obor budoucnosti.
Férový přístup a jednání.
Možnost práce na home office.
Flexibilní pracovní doba.
Dostupné vzdělávací kurzy a kariérní rozvoj.
Pružnou pracovní dobu
Firma Alphaserver je zaměřena na podávání výsledků. Každý zaměstnanec má na starosti své projekty, za které je zodpovědný, ale nikdo mu neříká, kdy je má udělat. Je tedy možné si svobodně podle soukromých aktivit plánovat svůj pracovní život.
Možnost kariérního postupu
Ne mnoho profesí nabízí takové možnosti kariérního postupu a vzdělávání jako obor IT. Čerstvý absolvent se u nás může vypracovat až do pozice senior konzultanta a může získat širokou škálu certifikací.
Možnost se podílet na rozvoji nové firmy a něco budovat.
Absolutní volnost a svoboda.
Neřekl bych, že jsem s něčím nespokojen, avšak v rámci takřka permanentního HO mi chybí sociální kontakt. Práce odkudkoli je skvělá, ale v budoucnu by bylo fajn plánovat jednou začas společné akce a stmelit tak tým.