Respektují moje potřeby při sestavování plánů služeb.
Přívětivý přístup ze strany kolegů i nadřízených.
Slušnost.
Přínosná práce, má smysl.
Bezproblémová komunikace s nadřízenými i kolegy.
Lépe ohodnotit čas potřebný k přesunu ke klientům.
Práci, co dává hlubší smysl
Při práci mám možnost postupovat samostatně v rámci vytyčených pravidel, za tuto samostatnost si potom nesu zodpovědnost.
Od klientů se mi dostává bezprostřední odezvy.
Tento způsob péče o lidi v domácím prostředí jim dává možnost žít doma i v případě zdravotních potíží či při dlouhodobě zhoršeném zdravotním stavu.
Práci vhodnou pro rodiče s dětmi
Péče začíná v době, kdy děti jsou ve škole či školce; to je rozdíl oproti ústavní péči, kde nástup do zaměstnání bývá před 6. h ranní.
Nejsou zde noční směny.
Na službách se lze domluvit, vstřícnost nadřízených.
Oceňuji férové a rovnocenné jednání, upřímný zájem a snahu, aby celý tým fungoval, prosperoval. Zde, více než jinde, platí, že vše je o domluvě. Mám jen tu nejlepší zkušenost a svého zaměstnavatele vřele doporučuji.
Umím si představit vyšší platové ohodnocení za svou práci, ale i tak je má mzda slušná.
Práci vhodnou pro rodiče s dětmi
Přivýdělek při mateřské či rodičovské. Nebo domluva začátku prac.doby až po vypravení dětí do škol či školek.
Uplatnění pro starší 50 let
Pro každý věk (čerstvé absolventy i sestry před důchodem).
Zaujala / nezaujala vás firma Domácí péče Včelka Vysočina s.r.o.?
U této firmy máme ještě 2 komentáře, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?