Super je otevřená pracovní doba a možnost mít kdykoliv home office. Nejvíce oceňuji přístup nadřízených a kolegů - platí tu že se k sobě chováme s respektem. Pokud mám s něčím problém, lze to otevřeně říct a prodiskutovat.
Je tu velký prostor pro vzdělávání a prohlubování znalostí. Junior tu získá velmi rychle velké množství zodpovědnosti a může se kariérně posouvat.
Práce v myTimi je skvělá, konečně pracuju pro agenturu, která dělá pro klienty smysluplné věci a netahá z nich jen peníze. Díky tomu je práce smysluplná. Pracuju s týmem spolehlivých profesionálů a je perfektní, že se od nich můžu dost naučit a sama se posunout. Ještě musím zmínit i perfektní fungování skloubení práce s rodinou.
Pružnou pracovní dobu
Na všem se dá domluvit. Prostor ani čas není zásadní. Důležité je dodržet termín. Samozřejmě možnosti záleží i dle obsazené pozice.
Neformální pracovní atmosféru
Všichni si tykáme. Firma podporuje setkávání mimo kancelář. Mezilidsky zde panuje přátelská atmosféra. Člověk ví, kam jít, když má trable nebo se mu něco nelíbí.
Díky skvělé flexibilitě a pracovní náplni můžu stíhat spoustu koníčků a zálib a zároveň moct pracovat na dálku. Zároveň za 2 roky práce zde jsem se posunul dál než v jakékoliv škole. Kolektiv hodnotím jako nejlepší, který jsem kdy měl.
Zároveň chápu, že pracovní náplň nemusí vyhovovat lidem, kteří preferují stereotypnější práci.