Arcidiecézní charita Praha

Mimoústavní sociální péče

Hlavní sp se neumí chovat. Navzdory že je rasová sestra. Ostatní její podřízení tam vydrží tak rok a pak tý schopné vystipe
Lepší platy lepší chování nadřízených víc odborných znalostí a jejich zužitkoval v praxi
Napsáno:prosinec 2018

práce,která má budoucnost a smysl
Přístup vedoucí,přístup k nováčkům,děly se tam "divné" věci...

Domnívám se,že lidí v této oblasti je stále nedostatek,proto se jistě na mnoha filiálkách potácí s velkou fluktuací.Stěžejním je jistě fyzické zvládání,obzvlášť pro ženy.Muži,kteří by po této stránce zvládali práci lépe-těch tam vídám pramálo.Dalším aspektem je ohodnocení.Pokud má základ stejný Praha jako stč kraj,příjde mi to neadekvátní a ztrácí se tím motivace.Samotná práce s mentálními klienty mne naplňovala,snažila jsem se jim zajistit důstojný průběh,dívat se jejich očima a směrovat je tak dál v jejich prospěch,byla to má 2.zkušenost.Jistotu vnímám pro nenáročné a usedlejší zaměstnance,kteří se již nepotřebují nijak vyvíjet a mít nějaké ambice.
Napsáno:říjen 2024

Církevní prostředí práce která má smysl (pomáháme lidem v nouzi)
peníze - velká nezisková organizace ve vedení jsou přes 20 let stejní lidé - jen pomalu se posouváme kupředu
Napsáno:listopad 2023

Pracoval jsem na praxi nezbytně nutnou pro získání certifikátu odbornosti sociálního pracovníka. Peníze jsem neměl žádné, protože to byla povinná praxe. Kolektiv byl dobrý, méně početný. S pacienty jsem vycházel velmi dobře. Na starosti jsem měl i aktuality pro pacienty.
Vylepšil bych přímý osobní kontakt mezi pacientem a sociálním pracovníkem. Lidský přístup, více mu věnovat času a najít lidskou mluvu. Oceňuji náročnou práci sociálních pracovníků a pracovnic. Více zábavy. Pacienti jsou také zlatým pokladem.
Z oddělení:Zdravotní péče
Napsáno:srpen 2021

Vylepšila bych vzduchotechniku.
Napsáno:srpen 2019

Férovost,spolehlivost,důvěryhodnost,týmová práce, splněný sen...
Více propagace,větší pozemek,který bude ve středu Prahy,více služeb dle potřeb a přání klientů...
Z oddělení:Zdravotní péče
Napsáno:únor 2018

U této firmy máme ještě 7 komentářů, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?

Zaujala / nezaujala vás firma Arcidiecézní charita Praha?