Silnice a mosty Dobřany, k.s.

Výstavba silnic a dálnic

BÖGL-KRÝSL JE FIRMOU, KTERÁ JE ROZDĚLENA JAK NA DIVIZI OCELOVÝCH MOSTŮ, TAK I BETONOVÝCH. DÁLE PAK NA PRÁCE V ZAHRANIČÍ A ČR. MATKOU JE FIRMA MAX - BÖGL. FIRMA V MINULOSTI PROVÁDĚLA JEDEN Z NEJNÁROČNĚJŠÍCH STAVEB U NÁS, STAVBA č. 514 LHOVICE SLIVENEC V RÁMCI PRAŽSKÉHO OKRUHU, KDE BYLY ZASTOUPENY VŠECHNY DIVIZE, VČ. PODPORY Z NĚMECKA. NEVÍM, JAK FUNGUJE DIVIZE MOSTŮ V ČR, ALE DIVIZE V ZAHRANIČÍ PRACUJE SE STABILNÍM OBJEMEM. PLATOVÉ PODMÍNKY SE ZHORŠILY VŠUDE, TAKŽE TO NELZE POSUZIVAT, TO JE PROSTĚ VÝVOJ. V MINULOSTI FIRMĚ UŠKODILY MÉDIA, KTERÉ SPOJOVALY FIRMU SE STUDÉNKOU, A DALŠÍMI KRIZOVÝMI SITUACEMI,. JE NA ŠKODU, ŽE OD FIRMY TAKTO ODEŠLO NEBO BYLO ODEJÍTO SPOUSTU CHTRÝCH LIDÍ, KERÝCH JE NA TRHU DOSTI MÁLO. VŠE A NASHLEDANOU
V nejvyším vedení firmy, by neměl být nikdy nikdo, kdo nemá alespoň 45 let, a dostatek zkušeností. Tím v minulosti vzniklo spoustu komplikací a nemuselo. Je škoda, že firma některé rozhodnutí podcenila. Mohla to být dnes jedna z největších firem v ČR, a časem, by se stala i ryze českou firmou. Bude asi dlouho trvat, než se vrátí na úroveň, kterou měla v roce 2008. Já osobně necítím žádnou křivdu, i když jsem byl propuštěn. Vím, že firma zápasila o přežití a musela provést redukce na všech úrovních.
Napsáno:leden 2018

Zaujala / nezaujala vás firma Silnice a mosty Dobřany, k.s.?