Židovská obec v Praze

Činnosti náboženských organizací

dobré platové podmínky volno navíc menší kolektivy do 30 lidí
nekonsistentnost vedení odborná střediska vedou lidi, kteří nejsou z oboru vedení se nezastává svých zaměstnanců, privileguje zaměstnance podle svých osobních sympatií, ne podle toho, co umí a odpracují

Pozice osobních asistentů či absolventů zdravotnických oborů jsou vhodné i pro pracovníky s malými či žádnými zkušenostmi. Pracovníci jsou zaučováni zkušenými kolegy.

Uplatnění pro starší 50 let
Nabízí pozice osobních asistentů. Tyto pozice jsou často u geriatrických klientů a kromě některých úkonů nejsou tolik fyzicky náročné. Také jsou klienti se staršími ročníky více v pohodě a ocení životní zkušenost.
Z oddělení:Zdravotní péče
Napsáno:květen 2024

Výborný kolektiv, férové a profesionální vedení, příjemné pracovní prostředí, dobré platové podmínky
Občas mi chyběla u některých nedůsledných kolegů větší kontrola ze strany vedení.

Příležitost využít cizí jazyky
Mnoho klientů hovoří anglicky či německy. V zařízení mívají často stáže a praxe studenti ze zahraničí a s nimi zaměstnanci hovoří převážně anglicky.
Z oddělení:Zdravotní péče
Napsáno:prosinec 2023

Zaměstnavatel měl zájem o moji práci, zajímal se o problémy kolem a byl slušného chování
lepší výběr vedoucích a nadřízených zaměstnanců
Napsáno:leden 2018

Zaujala / nezaujala vás firma Židovská obec v Praze?