Slezská diakonie image

Slezská diakonie

Nestátní nezisková organizace

s pracovní dobou
nekompetentní nadřízení, personál neznalý problematiky cílové skupiny klientů, neférové rozdělování odměn, nenaplněné sliby....

Rozmanitou práci
Práce ve Slezské diakonii je práce s lidmi, proto se hodí pro lidi citlivé, empatické a moudré.
Z oddělení:Zdravotní péče
Napsáno:květen 2019

Solidní zaměstnavatel
Napsáno:srpen 2019

Velmi mnoho práce za málo peněz
velmi namáhavá práce
Napsáno:červen 2019

Dodržování Zákoníku práce, dobrá úroveň firemní kultury, slušné jednání ze strany vedení.
Naprosto nekompetentni přímý nadřízený bez vědomosti a vzdělání, bez morálních kvalit, který svou práci prehazoval na druhé a šířil nenávist mezi podrizenymi.
Napsáno:leden 2019

Jak by mi to sedlo ve společnosti Slezská diakonie?
Práce je zajímavá, má smysl, naplňuje. Každý den je úplně jiný, žádný stereotyp. Člověk se hodně naučí.
Z oddělení:Zdravotní péče
Napsáno:únor 2019

jistota zaměstnání, pokud se pracuje bez větších chyb
větší ocenění práce níže postavených pracovníků, finanční odměna, zmenšení propasti mezi věřícími a nevěřícími pracovníky
Napsáno:únor 2018

Přímost, zodpovědnost, precisnost, byla moje vedoucí ale už tam nepracuje. V celku v Slezské diakonii se často mění zaměstnanci pro nespokojenost zaměstnavatelů. Ale je to o druhu místa.
Dala bych tam více duchovní náplně a méně papírování a více se soustředit na potřeby klientů.
Napsáno:leden 2018

V organizaci je spousta prostoru pro rozvoj – ať už formou školení, zajímavých projektů nebo sdílení zkušeností mezi kolegy. Pracuji s inspirativními lidmi, kteří mě motivují posouvat se dál. Každý den přináší nové výzvy, takže o stereotyp tu opravdu nejde. Zároveň cítím velkou podporu ze strany vedení, což je pro mě klíčové. Je fajn vědět, že když potřebuji oporu nebo radu, vždy se mám na koho obrátit.
Co mi práci trochu ztěžuje, je každoroční nejistota spojená s financováním sociálních služeb. Je to stresující aspekt, který bohužel k tomuto sektoru patří. Oceňuji ale, že se zaměstnavatel s touto situací umí dobře vyrovnat a snaží se zajistit stabilitu i v tomto proměnlivém prostředí. Občas vnímám jako náročné některé nově zaváděné kontrolní mechanismy – chápu jejich účel, ale někdy působí zbytečně zatěžujícím dojmem. Také administrativa je u takto velké organizace znatelná a občas ubírá čas práci s lidmi, která je pro mě prioritou.
Napsáno:duben 2025

Jsem spokojená s přístupem nadřízených a vedení, s benefity, s celkovou kulturou naší organizace.
Někdy mi přijde, že je zbytečně moc administrativy a různých pokynů.
Napsáno:duben 2025

Pružná pracovní doba, férové jednání, vedoucí se snaží vždy vyjít vstříc.
Napsáno:duben 2025
Zaujala / nezaujala vás firma Slezská diakonie?