Skvělé místo pro lidi bez praxe v dopravě. Vše naučí a mají celkem slušný propracovaný systém zaškolení, kolegové jsou zde přátelští a pokud člověk není hloupý a neptá se na věci 20x, tak jsou velmi nápomocní
Vedení společnosti - pokud člověk nesplní statistiky, které si ani vlastně nemůže moc ovlivnit, tak to pozná i na mzdě. Nekorektní chování vůči řadovým zaměstnancům - aniž by cokoliv řekli, tak člověka prostě vyhodí ze dne na den.
Zpetna vazba v prubehu zkusebni doby neni zadna, pak nasleduje prijeti noveho zamestnance a vyhozeni toho, kteremu zkusebni doba konci s komentarem, jste neschopny.
Férové jednání. Když nejste lempl, práce vás baví a děláte ji rádi tak to zaměstnavatel pozná a v situacích kdy to nečekáte udělá něco co vás mile překvapí. Slýchávám dost často chválu a to mě pak donutí dělat pro zaměstnavatele ještě víc než po mně vyžaduje. Umíme a rádi si vzájemně vyhovíme když je to potřeba. Zaměstnavatele jsem měl za dobu co pracuji vždy dobré ale tady je to ještě o dvě úrovně lepší.
Asi bych přidal benefity, jede se tu hlavně po peněžní stránce ale příspěvky na penzijko nebo stravenky apod by mohli zvýšit zájem potencionálních kandidátů.
Zaujala / nezaujala vás firma Multitrans CZ s.r.o.?
U této firmy máme ještě 7 komentářů, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?