VÍC technologií, růstu a ocenění. A co skvělého čeká na vás?
VÍC technologií, růstu a ocenění. A co skvělého čeká na vás?
Technologie
Technologie
Růst
Růst
Netradiční benefity+9

O2 Czech Republic a.s.

Telekomunikační činnosti

Zlepšujeme život díky skvělým technologiím. Technologie se velmi rychle mění a my chceme být schopni nabízet ty nejnovější a nejkvalitnější. Proto máme 2 hnací motory, které nás ženou kupředu - 4000 zaměstnanců a více než 7,5 mil. zákazníků. Prvním z nich jsou kolegyně a kolegové. Protože za každým produktem, projektem a službou stojí konkrétní lidé a jejich každodenní práce. Přidejte se k nám a zažijte výhody práce pro technologického lídra.

Upřímnost, vstřícnost, zajištěné zázemí pro relaxaci
Nesnažit se tlačit na výsledky
Napsáno:srpen 2018

Nejvíce si vážím si vztahů mezi lidmi. Výborný je O2 Hub a možnost účastnit se setkání s různými osobnostmi z byznysu nebo jiných oblastí.
Pracovní prostředí (aktuálně odpovídá přelomu století, kdy byla móda velkých openspace). Možnost fasovat/používat jako firemní stroj zařízení od společnosti Apple. Větší otevřenost k novým technologiím v rámci vývoje i používání sw.
Napsáno:červenec 2018

O2 Guru Veletrh

O2 Guru Veletrh

Na nálepky u nás nehrajeme!

Na nálepky u nás nehrajeme!

Táhneme za jeden provaz a bavíme se i mimo práci

Táhneme za jeden provaz a bavíme se i mimo práci

Úspěchů dosahujeme společně a stejně společně je i slavíme+9

Ocenuji O2 Nadaci, ma to smysl. Kolektiv a nejblizsi nadrizeny je uplne v pohode.
Trochu O2 pokulhava ve vysi platu v porovnani s konkurenci, ale je to vyvazene kvalitou lidi.
Napsáno:listopad 2018

Naučila jsem se něco nového.
Školení, lepší PC
Napsáno:listopad 2018

Jak by mi to sedlo ve společnosti O2 Czech Republic a.s.?
nic
Všechno
Napsáno:únor 2019

Zajímavé benefity, možnost poznat kolegy z různých oddělení, příjemná kantýna, být součástí prestižní značky
Nezkušený netýmový nadřízený a velký individualista, namísto podpory a motivace se dostavily nepříjemné situace a zcela neprofesionální a zcela demotivující přístup. Velké zklamání pro kvalitního a uvědomělého člověka.

Práci v týmu mladých lidí
Po dobu mého působení jsem se setkal s lidmi různých věkových kategorií, ale z 80 % se jednalo o lidi do pod 40 let. Záleží ale hodně na oddělení.

Neformální pracovní atmosféru
Je možné chodit v jeanech či jiném volnočasovém oblečení, pokud zrovna nemáte důležitou schůzku. Po budově či na střeše jsou prostory, kde si můžete dát ve chvíli volna kávu. Používají se vstupní ID karty, ale nevím o tom, že by někdo přesně sledoval Váš příchod či odchod - samozřejmě za předpokladu dokončené práce.
Napsáno:únor 2019

od počátku pracovního vztahu se cítím velmi dobře. Všechny podmínky i představy byly splněny. Ucházet se a následně začít pracovat u O2 již nyní vidím jako velmi dobrý krok. Od pracovního prostředí i pracovních podmínek a získávání informací k moji práci hodnotím vše opravdu kladně.
zatím jsem opravdu velmi spokojen. Nehodnotím korporátní procesy, které jsou mnohdy složité a nepružné ve všech korporacích

Pracovní prostředí Benefity Přátelský kolektiv napříč celým O2

Špičkové know-how mezi techniky. Vysoký standard znalostí. Vzhledem k počtu technologií, které pro provoz služeb jsou potřeba toto zároveň považuji za nejdůležitější prvek pro telekomunikační firmu.
Pracovní prostředí v administrativní budově je naprosto nevyhovující konfigurační a programátorské činnosti. Rádi vzpomínáme na časy UTB Olšanská 6 a tamní kanceláře pro 8 lidí. Rozmístění v uličkách a openspacech je pro soustředěnou činnost vysloveně nevhodné.

férové jednání feedbacky skvělý koletiv
Zaujala / nezaujala vás firma O2 Czech Republic a.s.?