ACOMWARE s.r.o.

Zastupování médií při prodeji reklamního času a prostoru
26 hodnocení s 13 komentáři
Nejužitečnější komentář
Osobně nejvíce oceňuji to, že nejsme žádná zkostnatělá firma. Pokud jste proaktivní a přijdete s vlastním nápadem, jde to rychle realizovat a dostanete plnou podporu. Tvrdá práce tu opravdu nese své ovoce. Sám jsem toho příkladem. Z role specialisty jsem se postupně posunul přes konzultanta až na Head pozici. V žádné jiné firmě jsem navíc nezažil lepší kolektiv. Je vidět, že se u nás při hiringu hodně dbá na to, abychom vybírali nejen špičkové profesionály, ale i charakterově skvělé lidi, kteří mezi nás lidsky zapadnou. Spousta lidí tu pro mě nejsou jen kolegové, ale i přátelé, se kterými chodím na večeře, cestuji... prostě trávím svůj volný čas. Jako firma táhneme za jeden provaz. GO GO ACOMWARE!
Napsáno:srpen 2026
Nadřízení78 %
Zaměstnanci si tu pochvalují:
Neformální pracovní atmosféru
doporučuje 18
Práci v týmu mladých lidí
doporučuje 12
Náročné úkoly
doporučuje 12

Zaujala / nezaujala vás firma ACOMWARE s.r.o.?