Cením si toho, že ve sportobchodě má člověk jakousi volnost pohybu v tom smyslu, že pokud nastoupím na nějaké pozici neznamená to, že tam musím být dalších 7 let etc. Pokud nastoupím někde a nejsu tam úplně spokojený a prokážu zápal a nadšení pro jinou pozici, je možné si ji vyzkoušet. Dál je fajn, že nás firma podporuje ve vzdělání v oboru. Máme klasické benefity, jako stravenky a multisportkartu. V průběhu roku se nám podaří užít si společně trochu srandy i mimo kanceláře, a to sportem či u nějaké dobrého drinku.
Vadí mi domněnkologie, která tu občas vzniká, protože se někdo někoho bojí na něco zeptat, a pak dojde k tomu, že někdo něco neudělá, protože ten druhý se domníval, že je to jasné :-) Moje heslo teda je, ptej se, ptej se , ptej se immerwerefurt.
- Velká podpora vzdělávání a získávání zkušeností.
- Sportuju, takže využívám benefity sportovní firmy - lepší ceny na zboží, možnost účastnit se sportovních akcí.
- Volnost pracovní doby a skoro na všem se dá domluvit.
- Chybí mi větší nasazení kolegů do práce a společných aktivit.
Velmi kamarádský kolektiv, poměrně zábavná náplň práce, slevy na sportovní vybavení
Špatné platové ohodnocení, lokalita mimo Brno, 4 týdny dovolené, necítím, že si lidé na vyšších pozicích adekvátně cení moji práci
Pružnou pracovní dobu
Váš den nezačíná v osm a nekončí o půl páté. Musíte si splnit odpracované hodiny a v určitý časový úsek být v práci, ale je v podstatě na vás, jak si pracovní dobu rozvrhnete a kdy budete v práci déle, a kdy kratší dobu.
Možnost práce při studiu
S nadřízeným je velmi dobrá domluva. Pokud si svoji práci odvedete, při studiu vám vyjde maximálně vstříc.
U této firmy máme ještě 5 komentářů, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?