FCR MEDIA CZECH spol. s r.o.

Činnosti související s webovými portály

skvělý kolektiv a pracovní prostředí, zázemí v podstatě rodinné firmy :-)
komunikace se zaměstnanci, směr firmy do budoucna, jasná vize a strategie, platové ohodnocení vzhledem k současné situaci na trhu práce.
Napsáno:březen 2018

Vstřícnost, super kolektiv, přímé a slušné jednání, flexibilní pracovní doba, práce z domova
Napsáno:březen 2018

Standardní pracovní doby bez přesčasů, finančního ohodnocení.
Směr podnikatelské činnosti organizace.
Napsáno:únor 2018

Poctivě evidovali a propláceli přezčasy atp..
Změnit systém rozdělování práce (kdo si vybral správnou práci dostal větší odměny, ostatní měli smůlu). Příšerně pomalu reagující systém. Management by měl držet slovo, ne slibovat, odsouvat, dělat mrtvého brouka a pak se na všechno v tichosti vykašlat.
Napsáno:únor 2018

Lidi v Mediatelu jsou fajn. Včetně vedoucích až k řediteli. Můžu bez obav cokoli říct, i kritiku a všechno se ve slušnosti vyřeší. Kdykoli potřebuju volno, nemám problém dělat buď na HomeOffice, nebo prostě můžu jen tak vypadnout s tím, že si to třeba nadělám jindy.
Je to tu dost svázáno procesy a předpisy. Prostě kolos agentura. Zjednodušit komunikaci by bylo fajn. Taky opustit naše CRM, které mě brzdí v práci. Prosadit nějaký nápad dlouho trvá, než projde všemi úrovněmi schvalování.

V inovacích
Napsáno:únor 2017

byla mi známa perspektiva dlouho do předu, jasné cíle, vytvořena dobrá cesta, vytvořeny podmínky k práci, tvorba týmové práce , dobrého týmu, kvalitní školení obchodníků. Koučování. Spravedlivé hodnocení a odměňování.
Současné vedení firmy znám osobně. Nikdy nezapomenu na slova svého šéfa, kdy telefonoval a povídal volanému ,, Je radost pracovat pro takovou firmu " myslel tím Inform.cz
Napsáno:leden 2018

U této firmy máme ještě 2 komentáře, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?

Zaujala / nezaujala vás firma FCR MEDIA CZECH spol. s r.o.?