Naučila jsem se jen to, že nikomu nemůžete věřit.Pracujete jsou Svámí spokojeni a nakonec Vám řeknou že vám neprodlouží smlouvu,vymění Vás za mladší.Tet něco k platu minimální mzda,žádné prémie dají vám plán kolik musíte za měsíc mít tržby a když toto nesplníte tak nejsou prémie cos za celou dobu bylo . Prostě hnus.
naučila jsem se fotit darované předměty od lidí a předávat je na sbazar
nelíbilo se mi prostředí, špatná organizace práce, málo nápadů zaměstnanců uvedených do praxe,
Je to práce s lidmi, přijímají se peníze za prodané zboží, i když převážná část jde přes net. Příjem nepotřebného použitého, ale funkčního zboží od klientů ( někdy toto zboží bývá špinavé, není v popisu práce toto zboží uvést do lepšího stavu, např. vyčistit čistícími prostředky, apod). Příjem zboží na sklad - to obnáší odnos naplněných krabic od banánů do sklepa, focení zboží, balení koupeného zboží a odnos na poštu( v tomto případě organizaci, která s firmou v této oblasti spolupracuje. Vyskladňování zboží na prodejny podle jejich požadavků. Tato práce se vykonává buď jako dobrovolník nebo na dotaci po dobu jednoho roku. Pracovníky na stálo se velmi málo přijímají.
Zaujala / nezaujala vás firma MOMENT Česká republika, obecně prospěšná společnost?
U této firmy máme ještě 7 komentářů, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?