Nebyla jsem z oboru,vzali mě protože potřebovali zachránit fungování provozu.Což se mi podařilo.Pro mě to byla obrovská škola a za to jim díky.Jediný člověk,který mi skutečně pomohl byla firemní hygienička,skvělá holka.Škoda,že jí nemohu jmenovat.Jinak vedení nestojí za slovo,nechali mě v tom řádně vykoupat,nedokázali sehnat a zaplatit kvalitní kuchaře.Dokonce mě nechali vařit jen s jednou ukrajinkou a jednou pomocnou kuchařkou 400 obědů pět různých jídel a to byl masakr.Uvařit.vydat,umýt nádobí i kuchyni atd.kdo dělal v gastro oboru si to jistě dokáže představit jaká je to dřina když nejsou lidi.
Rozhodně s vedením.Výběr drahých dodavatelů neschopných dodat kvalitní suroviny a hlavně v určený čas.Někdy nepřijeli vůbec a vysvětlete pak strávníkům,že jejich objednaný oběd nedostanou ,protože nepřivezli maso.
Zaujala / nezaujala vás firma Dussmann Service s.r.o.?
U této firmy máme ještě 2 komentáře, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?